NEUVJERLJIVI DARKO LAZIĆ

Srpski pjevač smislio dosta lošu obranu na sudu: ‘Netko mi je kokain ubacio ili je bila tuđa čaša. Evo vam obećanje‘

Lazić je obećao sucu da ‘više neće raditi prekršaje i izrazio je kajanje zbog svega što se dogodilo‘

Darko Lazić

 Instagram

Poznati srpski pjevač Darko Lazić, kojeg je policija zaustavila u Novom Beogradu jer je vozio 117 kilometara na sat bez ispravne vozačke dozvole, pijan i pod utjecajem kokaina, pred sucem za prekršaje tri je sata iznosio svoju obranu i do detalja objasnio što se točno dogodilo.

Kako saznaje Telegraf.rs, Lazić je obećao sucu da 'više neće raditi prekršaje i izrazio je kajanje zbog svega što se dogodilo'.

"Zatražio bih od vas da me novčano kaznite, da mi ne bude izrečena kazna zatvora", rekao je, neslužbeno, Lazić, a na sudu se pravdao da je bio "u društvu više ljudi i da je među njima bilo osoba koje on ne poznaje."

"Nisam svjesno uzeo kokain. Ili mi ga je netko ubacio u piće ili sam ja uzeo tuđu čašu", rekao je pjevač.

Kako saznaje Telegraf.rs, prometna policija uložit će žalbu na presudu koja je danas izrečena Laziću, a koji je kažnjen s 200 tisuća dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom godinu dana. Točnije, za jedan je prekršaj kažnjen sa 120 tisuća dinara i 8 mjeseci 'zaštitne mjere', za drugi prekršaj 40 tisuća i četiri mjeseca 'zaštitne mjere', a za treći prekršaj s 40 tisuća i 6 mjeseci 'zaštitne mjere'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 16:17