RAZLJUTILA PUBLIKU

Srpska voditeljica hvalila se kako ne kuha i zbog toga ima bolji libido: ‘Druge majke ne vode kao ja djecu na Mikonos‘

Video isječci gostovanja Snežane Dakić Mikić na Blitz TV-u neke su razljutili, a neke nasmijali, a reagirao i sprski youtuber

Snežana Dakić Mikić u gostovanju na Blitz TV-u

 Screenshot/youtube/blic Tv/

Srpska voditeljica i TV autorica Snežana Dakić Mikić gostovala je u emisiji Blitz žena studio na Blitz TV-u, a snimke dijelova razgovora postale su viralne, ali i razljutile brojnu publiku, posebno majke.

Vodi dijete na Mikonos

„Jednom me dijete pitalo, kad je bila manja: ‘Pa mama, sve mame kuhaju, pa zašto ti ne kuhaš?‘ Ja kažem: ‘Jel druge mame vode dijete na Mikonos na more?‘ Kaže: ‘Ne vode‘“, ispričala je situaciju Snežana koju je imala s kćeri.

@blictvofficial "Iz kuhinje sam uvek izlazila sa lakšim telesnim povredama" ? #blictv #blictelevizija ♬ original sound - Blic TV

„Sad oprostite, ovo zvuči pretenciozno, ali stvarno. Onda pitam jel vode, jel vode druge mame djecu na modne revije u backstage? Pa, ne vode. Ja kažem, dobro, okej, ajde sad ću ja kuhati da ja njoj dokažem koliko ja brinem o njoj, pa da ona ne pomisli da… I stvarno svaki put sam iz kuhinje izašla s lakšim tjelesnim povredama“, ispričala je svoje iskustvo.

Mnogi su odlučili se našaliti s njezinom izjavom, između ostalog i youtuber Strahinja Ćalović, koji je komentirao dulju verziju isječka iz emisije.

Ne sprema zimnicu

„Ja sam jedna sasvim obična žena, iako ne spremam ni zimnicu i ne znam kuhati“, rekla je Snežana u videu koji je youtuber komentirao, pa spomenula i svoju majku.

„Moja mama sprema zimnice i dalje. Ja sam shvatila da ona to radi zato što želi se osjećati korisno, a ne zato što mi ne možemo bez zimnice."

Youtuber naglašava da u njegovom videu se ne mogu čuti pitanja voditeljica, ali napominje da su pitanja „normalna i opuštena, ništa što bi je navelo na ovakve odgovore“.

„Pa znaš druge žene nisu završile fakultete, izgradile televizijsku karijeru od 35 godina. Ne vode svoje dijete na lijepa ljetovanja od svojih prihoda i ne priušte jedan fenomenalan standard“, rekla je Snežana u emisiji Blitza.

Žene lažu da znaju kuhati

„I neke žene lažu da znaju kuhati da bi imale bolju reputaciju kod suprotnog spola. Na mojoj listi prioriteta kuhanje je jako nisko zato što mogu kupiti hranu ili da mi netko drugi kuha. Neke druge stvari su mi jako visoko, kao što je edukacija.“

„Znate ako hoćete imati vremena za posao, djecu i za svog partnera, morate negdje uštediti tu energiju. Jer vi ćete onda biti bolja partnerica, imat ćete bolji libido i imat ćete više snage. Nećete pasti mrtvi naglavačke na jastuk navečer kada vaš partner od vas očekuje nešto drugo.“

Komentari pratitelja bili su ili ljutiti ili humoristični.

„Mama, ja sam gladan! Mama: bio si na Mikonosu“, glasio je jedan od šaljivih komentara.

„Draži je meni grah i sarma nego Mikonos jednom u sedam dana“, „Odavno veću glupost nisam čula“, „Ne zvučiš pretenciozno, nego krajnje nesposobno i neinteligentno“, „Stvarno je pretjerala“, glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Youtuber Strahinja svoj je video završio šaljivim komentarom.

„Ne može sine ručak, ali znaš koliko će mama imati bolji libido jer ti nemaš što jesti.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:15