AMBICIOZAN PLAN

Srpkinja želi dovesti Eurosong natrag na Balkan: ‘Imamo pjesmu u kosovsko-etno stilu, napravit ćemo veliku famu‘

Maja Nikolić objasnila je zašto se odlučila prijaviti za odlazak na najpoznatiji glazbeni festival koji je donedavno kritizirala

Maja Nikolić

 Screenshot/INSTAGRAM

Nakon što je nekoliko puta javno istaknula kako je "Izbor za pjesmu Eurovizije namještaljka", Maja Nikolić odlučila je sljedeće godine okušati sreću - sad bi, čini se, ipak voljela predstavljati Srbiju na Eurosongu, piše Kurir.

Pjevačica je priznala da je u svojoj dugogodišnjoj karijeri pažljivo birala pjesme koje će snimiti, pa će tako biti i s njezinom pjesmom kojom će se natjecati za plasman na Eurosong.

- Poznato je da sam jedina pjevačica koja je snimila duet s Luisom i Predragom Živkovićem Tozovcem. Pjesmu koju smo prijavili za Beoviziju snimili smo u kosovsko-etno stilu, pa ako ćemo je pjevati na Euroviziji, napravit ćemo veliku famu i bit će megahit - otkrila je Maja pa objasnila zašto se odlučila prijaviti za odlazak na najpoznatiji glazbeni festival koji je donedavno kritizirala.

- Ja sam mala, ali uporna žena. Oni ne mogu živjeti onoliko dugo koliko ja mogu pjevati. Mijenjat će se određena ekipa ljudi, pa će Maja ponekad zapjevati. Zaboravili su da je Maja Nikolić Novak Đoković što se glazbe tiče, jer ja sam najmlađa istaknuta umjetnica u povijesti glazbe koja je pjevala na Crvenom trgu - pohvalila se 48-godišnjakinja.

- Kad imate tako dobru pjevačicu, onda bi naša zemlja trebala ponovno dovesti cijeli svijet u Beograd. Zato navijam i apeliram da pobijedi najbolji, neka pobijede klinci koji znaju pjevati - zaključila je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:45