AMERIČKA GLAZBENICA

Spektakl na Šalati: Zagreb broji sate do nastupa Grammyem nagrađene DJ-ice Honey Dijon

Nakon završetka programa na ŠRC Šalati, iza ponoći zabava za tisuće posjetitelja seli se u dva poznata kluba – Peti kupe i Boogaloo

Honey Dijon

Stadion na Šalati spreman je za nastup Grammyem nagrađene DJ-ice Honey Dijon. Ova osebujna američka glazbenica dobro je poznata hrvatskoj publici. Uz posjetitelje iz Zagreba, ulaznice za njezin nastup na BSH eventu, koji će se održati ove subote, 15. travnja od 16.30 sati, kupili su i brojni posjetitelji iz cijelog svijeta. Uz nju, nastupaju i hrvatski DJ-i Aldo Morro, Blackmark, Elena Mikac, Pablo Panda, Tom Bug i Yakka.

Nakon završetka programa na ŠRC Šalati, iza ponoći zabava za tisuće posjetitelja seli se u dva poznata kluba – Peti kupe i Boogaloo, a trajati će do ranih jutarnjih sati.

Honey Dijon je rođena je i odrasla u Chicagu u obitelji koja živi i bavi se glazbom stoga ne čudi kako je njen životni odabir upravo umjetničko stvaranje. Uspješno koketira s mnoštvom glazbenih žanrova iako je njena baza svijet elektronske glazbene scene. Poznata je po suptilnim vještinama miksanja.

Njezini gotovo senzualni prijelazi između housea i techna donose toplu, hipnotičku vibraciju unutar setova. Zaljubljenost u modu i istančan ukus za umjetnost kod nje se idealno nadopunjuju s njenom kreativnošću pa tako često stvara modne i glazbene čarolije.

Čest je gost Panorama Bara u Berlinu, Sub Cluba u Glasgowu, Bloka u Tel Avivu, Outputa u NYC-u, Space-a na Ibizi i naravno Smart Bara u Chicagu. Njezin set na popularnom Boiler roomu ima više od osam milijuna pregleda.

Ulaznice za ovaj proljetni spektakl mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:07