SUMNJA SE NA SINKOPU

Šok u studiju, nutricionistkinja se onesvijestila u emisiji uživo: Govorila je o konzumaciji šećera...

Nedugo nakon drame u studiju, javila se Teresa Coccaro rekavši da se dobro osjeća i da se odmara kod kuće.

Teresa Coccaro (desno)

 Twitter/Screenshot

Teresa Coccaro, argentinska nutricionistkinja, onesvijestila je prošloga tjedna prilikom gostovanja u emisiji uživo, nekoliko sekundi nakon što je govorila o tome na koje se sve načine u prehrani može zamijeniti šećer.

Tijekom redovitog priloga o prehrani u emisiji ‘Dobro jutro, Amerika‘, Teresa Coccaro iznenada je počela gubiti svijest. Kolege su joj odmah priskočile u pomoć i program je naglo završio.

- Htjeli smo vas obavijestiti da je naša draga nutri dobro. Pao joj je tlak i morali smo zaključiti emisiju ranije nego što je to predviđeno, poručili su preko Twittera.

Također su dodali da se Teresa dobro oporavlja i zahvalili gledateljima na brizi.

- Neće se ništa dogoditi ako dijete ode na rođendan i pojede nešto slatko, to je u redu, govorila je Teresa prije nego što se onesvijestila.

Nedugo nakon drame u studiju, javila se Teresa Coccaro rekavši da se dobro osjeća i da se po preporuci liječnika odmara kod kuće.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da joj se dogodila sinkopa, odnosno prolazan i kratkotrajan gubitak svijesti. Podvrgnuta je kardiološkim pretragama te će morati nositi holter kako bi se utvrdilo je li to doista uzrok nesvjestice pred kamerama, prenose argentinski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:29