ZANIMLJIVA IZJAVA

Sofia Vergara pokazala novog dečka, atraktivnog liječnika: ‘Ako morate na operaciju, pobrinite se da spava s vama...‘

Par je prvi put zajedno viđen u listopadu, kada su izašli na večeru u talijanski restoran na Beverly Hillsu

Sofia Vergara

 Profimedia/

Posljednjom objavom na svojoj Instagram priči, glumica Sofía Vergara izrazila je ljubav prema svom novom partneru, dr. Justinu Salimanu.

Naime, 51-godišnja glumica podijelila je fotografiju Salimana i istovremeno otkrila da je bila na operaciji koljena.

- Ako ćete ikad morati na operaciju koljena, pobrinite se da nađete zgodnog liječnika koji će spavati s vama te noći - napisala je poznata glumica uz fotografiju svog nasmiješenog partnera koji je stajao pored njenog kreveta i dodala kako ga voli. S druge strane, još nije jasno kada je i zašto Vergara operirala koljeno.

image

Justin Saliman

Screenshot/instagram/

Par je prvi put zajedno viđen u listopadu, kada su izašli na večeru u talijanski restoran na Beverly Hillsu, tri mjeseca nakon što su se Vergara i njezin bivši suprug Joe Manganiello razveli nakon sedam godina braka. Tijekom tog izlaska, primijećeni su u restoranu i u automobilu koji je vozio Saliman.

image

Sofia Vergara

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Iako njihovi predstavnici nisu odgovorili na upit Page Sixa o novoj vezi, poznato je da je Saliman prethodno bio u braku s glumicom Bree Turner, s kojom ima dvoje djece. Razveli su se 2018. godine. S druge strane, slavna Vergara je donedavno bila tema brojnih portala zbog razvoda od spomenutog Manganiella. U srpnju 2023. je taj poznati glumački par otkrio da se razilaze nakon sedam godina braka. Unatoč glasinama koje su kružile o tome što je dovelo do njihovog rastanka, Vergara je otkrila da su se odlučili razvesti jednostavno zato što su željeli drugačije stvari u životu. Vergara je od tada nastavila s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, dok je Joe brojnim fotografijama na Instagramu službeno potvrdio svoju vezu s glumicom Caitlin O’Connor.

Vergara i Manganiello naveli su nepomirljive razlike kao osnovu za razvod u dokumentima koje je dobio Fox News Digital. Vergara je pojasnila da je razlaz između nje i Manganiella proizašao iz njihovog neslaganja oko želje za djecom. Tijekom intervjua za Daily Mail, Vergara je dodatno elaborirala okolnosti koje su dovele do njihovog rastanka.

image

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

- On je odlučio da želi djecu, a ja ne. Kada će to dijete imati deset godina, ja ću imati 60 i nešto. Pa bit ću mu baka - bez suzdržavanja je rekla Vergara, naglasivši da između nje i Manganiella nema neprijateljstva, nego da su jednostavno imali različite ciljeve kad je obitelj u pitanju.

- Znam koliko se trebate žrtvovati da biste bili dobra majka. Morate biti prisutni. I moja karijera mi je važna, također. Ne mogu nestati. Puno ljudi se oslanja na mene - dodala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:49