ŠTO ĆE TATA REĆI?

SOFIA, KĆI LIONELA RICHIEJA, OTKRILA S KOJOM ŽIVOTINJOM JE ČESTO USPOREĐUJU Čak se i razgolitila te pozirala s njom

 INSTAGRAM

Manekenstvom se bavi od 2014., već je bila na naslovnicama Ellea, Voguea i Vanity Faira, ali snimanje za časopis Complex definitivno joj je najprovokativnije dosad.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie, kći legendarnog američkog glazbenika Lionela Richieja, pokazala je sve svoje adute pozirajući u oskudnoj odjeći dok joj po polugolome tijelu gmižu zmije svih veličina i boja.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Iako joj isprva nije bilo svejedno, 18-godišnjakinja, koju su još ovo ljeto povezivali s kanadskim pjevačem Justinom Bieberom, na setu se brzo opustila i prepustila gmazovima. Jedna zmija, ona bijela, toliko joj se svidjela da joj je Sofia čak dala i ime - Frankie.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

'Ako ti dovoljno puta prišiju neku 'etiketu', onda ona valjda i mora postati dio tvoje priče', napisala je Richie ispod videa sa snimanja, aludirajući na to da su je zli jezici često nazivali zmijom.

A video posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Manekenka je uredništvu časopisa Complex rekla kako joj je ovo bio najuzbudljiviji editorijal u karijeri, ali požalila se i na manji incident na setu.

'Jedna zmija očito se previše udomaćila kod mene. Pa rep joj je krenuo točno prema mojoj vagini', izjavila je Sofia.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Njezine seksepilne fotografije oduševile su obožavatelje, ali neki su joj ipak zamjerili da je pokazala previše s obzirom na svoje osjetljive godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:26