SVI SU ODUŠEVLJENI

Smatraju je oličenjem prirodne ljepote: Jedna od najpopularnijih pjevačica svijeta iznenadila fotografijom u bikiniju

Rita je rekla da redovito odlazi u 40-minutne infracrvene saune, nakon čega slijedi hladno kupanje ili tuširanje

Rita Ora

 Instagram/screenshot/

Atraktivna Rita Ora odmara na Novom Zelandu, u domovini svog muža Taike Waititija, a putem Instagrama ovog je petka dala obožavateljima uvid u svoje nestašluke.

image

Rita Ora

Instagram/screenshot/

33-godišnja pjevačica izgledala je senzacionalno u malenom crnom bikiniju koji je isticao njezinu nevjerojatnu figuru, a ovaj privlačan prizor uslijedio je nakon što je jučer isto tako oduševila pratitelje ‘selfiejem‘ iz studija.

Rita je nosila crnu majicu bez rukava s izrezom koji je otkrivao njezinu sredinu i par traperica s niskim strukom kad se vratila u studio. Pokazujući se iz različitih kutova, Rita je dala uvid u život snimanja u studiju dok je pozirala uz mikrofon s klavirom u pozadini te nosila par ogromnih slušalica.

image

Rita Ora

Instagram/screenshot/
image

Rita Ora

Instagram/screenshot/

Inače, Rita je nedavno detaljno opisala svoje probleme s mentalnim zdravljem u intervjuu s Evgenijem Lebedevom u njegovom podcastu "Brand New World", kao i razne metode koje koristi za upravljanje svoje psihe i tijela.

Odajući priznanje dobro znanim metodama disanja Wima Hofa, Rita je rekla da redovito odlazi u 40-minutne infracrvene saune, nakon čega slijedi hladno kupanje ili tuširanje.

image

Rita Ora

Instagram/screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:56