NAJTEŽI TRENUCI

Slomljena Adele objasnila svoju ucviljenost: ‘Uništile su me uvrede, znate kako sam se osjećala?!‘

Pjevačica je u petak svojim fanovima najavila kako će čitav show biti preuređen i spreman "jako, jako brzo"

Adele u suzama nakon otkazivanja koncerata

 Instagram

Slavna Adele izjavila je kako ju je "brutalna" reakcija na njezine odgođene nastupe u Las Vegasu ranije ove godine silno pogodila te da se zbog toga osjećala kao "ljuštura od čovjeka". Naime, u siječnju je pjevačica otkazala nastupe samo 24 sata prije premijere objašnjavajući obožavateljima kako show nije spreman.

U razgovoru za BBC, Adele je kazala kako je odgoda njezina najavljenog tri mjeseca dugog angažmana u Las Vegasu za nju bila "razarajuća", ali je ostala pri svom mišljenju. Tako je u petak svojim fanovima najavila kako će čitav show biti preuređen i spreman "jako, jako brzo".

U radijskom je intervjuu 34-godišnja glazbenica naglasila: "Definitivno sam osjetila razočaranje svih i bila sam shrvana i uplašena jer sam ih sve iznevjerila. Mislila sam da se mogu sabrati i izvesti da sve to funkcionira, ali nisam mogla i ostala sam pri svojoj odluci. Ne želim samo odraditi show jer to moram ili zato što će ljudi biti iznevjereni ili zato što ćemo izgubiti hrpetinu novca. Jednostavno, show nije bio dovoljno dobar".

Glazbenica koja je lani u studenom objavila svoj četvrti album, suočila se s brojnim online kritikama nakon što je u posljednjem trenutku objavila srcedrapajući video na Instagramu u kojem je otkrila kako njezina predviđena 24 koncerta u Caesar's Palaceu neće biti održana kako je planirano.

Inače, Adele je u Caesar's Palaceu u Las Vegasu trebala zaraditi čak 685 tisuća dolara po večeri, a predviđena 24 spektakularna koncerta trebala su biti održana od siječnja do travnja. S obzirom da je nastupe otkazala samo 24 sata uoči prvog nastupa, brojni obožavatelji iz cijelog svijeta već su bli stigli u Las Vegas željno iščekujući vidjeti Adele na pozornici. Fanovi su ulaznice platili između 85, pa sve do 12 tisuća dolara, te čak 30 tisuća na crnom tržištu.

Kako bilo, nakon odgode nastupa Adele je stekla nimalo laskavu titulu jedne od najnepouzdanijih glazbenica na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:06