NE GUBI VRIJEME

Slavnog repera supruga ostavlja zbog nasilja i nevjere, ali on već ima novu, dosta mlađu djevojku

Dr. Dre snimljen je na večeri s atraktivnom damom, samo mjesec dana nakon što je zbog aneurizme u mozgu završio na intenzivnoj njezi
Dr. Dre sa suprugom Nicole Young; reperova navodna nova djevojka
 AFP, Profimedia

Proslavljeni američki producent i reper Dr. Dre (55) početkom ove godine završio je u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu zbog aneurizme u mozgu. Neko vrijeme proveo je na odjelu intenzivne njege, no potpuno se oporavio, a čini se kako mu je sad krenulo nabolje i na ljubavnom planu.

Iako njegov razvod od Nicole Young (51) još nije ni blizu finalizacije, glazbenik je ovih dana viđen na romantičnoj večeri s vrlo atraktivnom i očito dosta mlađom damom, čiji identitet još nije otkriven.

Navodni par snimljen je na izlasku iz luksuznog restorana u Hollywoodu, a dotična djevojka svima je "zapela za oko" - a kako i ne bi, kad je za izlazak odjenula čipkasti, poluprozirni grudnjak, a seksi imidž upotpunila je sakoom i uskim hlačama koje su savršeno istaknule njezinu besprijekornu liniju.

image
Sal/gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Dr. Dre s navodnom novom djevojkom
Sal/gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image
Sal/gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, Nicole Young krajem prošle godine podnijela je zahtjev za razvod od repera s kojim je braku od 1996. godine i s kojim ima dvoje djece - kćer Truly (19) i sina Truicea (22). Prema sudskim dokumentima, ona tvrdi kako joj je Dr. Dre "dvaput prijetio pištoljem", a često ju je i tukao. Osim toga, Nicole ga optužuje za nekoliko nevjera.

- Verbalno i emocionalno je desetkovao moju osobnost do te mjere da trenutačno patim od sindroma posttraumatskog stresa - rekla je Young na Vrhovnom sudu Kalifornije. Reper je tad odbacio njezine tvrdnje o nasilju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:37