PROBLEMI SA ZAKONOM

SLAVNI TATA MU JE ZAPRIJETIO - REHABILITACIJA ILI KLUPA NA AUTOBUSNOJ STANICI Što će mu sada reći nakon što je završio u zatvoru!?

 
Hopper Penn
 Profimedia, INSTAR Images

Hopper Penn (24), sin holivudskog glumca i redatelja Seana Penna, navodno je uhićen ovog tjedna u američkoj saveznoj državi Nebraski zbog posjedovanja droge, piše TMZ. Navodno uhićenje dolazi više od godinu dana nakon što je 24-godišnjak otkrio da su mu očevi "gruba ljubav" i ultimatum pomogli da se riješi ranijih problema s metamfetaminima.

Policija je za TMZ rekla da su u srijedu zaustavili Penna i njegovu dugogodišnju djevojku Umu von Wittkamp jer nisu vozili prema prometnim pravilima. Policajac koji ih je zaustavio opazio je da se u automobilu uživalo u drogI te ga je pretražio.

U automobilu je prilikom pretrage pronađeno 14 grama marihuane, četiri tablete amfetamina i tri grama halucinogenih gljiva. Penn je uhićen pod sumnjom da je posjedovao halucinogene gljive i manje od 28 grama marihuane. Von Wittkamp je uhićena zbog sumnje da je posjedovala amfetamine i halucinogene gljive.

Penn je prošle godine za Evening Standard otkrio da je nakon razvoda svojih roditelja, Seana Penna i glumice Robin Wright, koji se dogodio kada je imao 14 godina, upao u loše društvo. Prvo je počeo uživati u marihuani pa se kasnije prebacio na metamfetamine. "Svašta sam uzimao", rekao je tada. "Međutim, metamfetamini su bili ti koji su me dokrajčili."

Penn je naposlijetku pristao potražiti pomoć, ali tek nakon ultimatuma oca Seana. "Otišao sam na rehabilitaciju jer sam se u bolnici probudio i otac mi je rekao "Rehabilitacija? Ili klupa na autobusnoj stanici?". Ja sam rekao: "Biram rehabilitaciju", rekao je.

"Hvala Bogu da sam se uspio iz toga iskobeljati jer je to bilo najgore razdoblje mog života", dodao je Penn. "Prestane biti zabavno (uzimati drogu) u trenutku kada je jednostavno trebaš."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:47