IDE NA BOLJE

Slavni Škot progovorio o razvodu i aferi s kolegicom: ‘Bila je to bomba koja je uništila moju obitelj‘

Glumac i Eve Mavrakis bili su u braku 22 godine kada se on upustio u ljubavnu aferu s Mary Elizabeth Winstead

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead

 Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kada su se 2017. pojavile fotografije na kojima oženjeni Ewan McGregor ljubi svoju kolegicu iz 'Farga', Mary Elizabeth Winstead, njegova kći Clara nazvala ju je 'smećem', dodajući da je njezin otac 'šu*ak'.

Sada je zvijezda filmova 'Ratovi zvijezda' i 'Trainspotting' konačno priznao štetu koju je njegova afera nanijela njegovoj obitelji.

"Razvod je poput bombe koja eksplodira u svačijem životu, pa i u životima moje djece. Još uvijek se na neki način liječimo od toga", rekao je McGregor.

image

Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead

Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia/Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia

On i Eve Mavrakis bili su u braku 22 godine kada se on upustio u ljubavnu aferu s Winstead. Razvod je finaliziran 2020., a on je pristao platiti Eve 40 tisuća funti mjesečno, plus dijeljenje zarade od njegovih filmova.

McGregor se sada pojavljuje u filmu 'You Sing Loud, I Sing Louder' s Clarom (26), koja je napisala scenarij za film. Priča je to o ocu koji vodi svoju kćer na rehabilitaciju i uglavnom se temelji na Clarinom oporavku od ovisnosti o lijekovima.

"Rekla mi je da je došla na ideju da piše o nama. U početku sam bio malo nervozan, nisam znao što to znači. Sjeo sam i pročitao scenarij i bio sam oduševljen. Bila je to lijepa priča o nama", rekao je McGregor za GQ magazin.

"Postoje stvari koje nisu točne ili su iskrivljene, ali one i dalje odražavaju tu našu privremenu otuđenost", dodao je. Clara se kasnije ispričala zbog svojih primjedbi na račun Winsteadove, priznavši da to nije bilo lijepo od nje.

Winstead i McGregor, koji imaju jednogodišnjeg sinčića Laurieja, navodno su se vjenčali u travnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:20