TAJNI POROK

Slavni pjevač prvi je put ušao u kockarnicu s 19 godina, a sada je navodno dužan više od 50 milijuna dolara

Bruno Mars navodno svu svoju zaradu daje za dugove
 Aaron J. Thornton/Getty Images/Profimedia/Aaron J. Thornton/Getty Images/Profimedia

Bruno Mars (39) nedavno je ušao u devetu godinu nastupanja u Park MGM-u u Las Vegasu, koju je produžio s 12 koncerata tijekom 2024. godine.

Ako je vjerovati izvješću News Nationa, dio razloga zašto Mars tamo traje tako dugo je taj što je nakupio znatan kockarski dug u kasinu. "On duguje milijune MGM-u od kockanja. MGM ga zapravo posjeduje", rekao je neimenovani izvor.

Navodno se radi o vrtoglavom dugu od čak 50 milijuna dolara.

O svojoj sklonosti kocki Mars je govorio u prošlim intervjuima, otkrivši da je kockarnicu prvi put posjetio s 19 godina te da je stanarinu pokrivao kartajući.

Prvi album je izdao 2010. godine, a godinu dana kasnije je osvojio Grammyja za najbolju mušku pop izvedbu ‘Just the Way You Are‘.

Iste je godine priveden u Las Vegasu nakon nastupa u Hard Rock hotelu kada je policija kod njega pronašla 2,6 grama kokaina, a u vrijeme uhićenja Mars je bio i pod utjecajem kokaina, što je potvrđeno testom. Marsu je prijetilo četiri godine zatvora, no sud je prihvatio nagodbu pa je osuđen na 12 mjeseci uvjetne zatvorske kazne te 200 sati društveno korisnog rada.

Kada se radi o glazbenikovom privatnom životu, prilično je tajnovit. Bruno je od 2011. u vezi s manekenkom i glumicom Jessicom Cabanom, a kako su pisali američki mediji, upoznali su se u restoranu u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 12:34