RAZVOD IZ PAKLA

Slavni glumac sudu dostavio 113 stranica jezivih poruka koje mu je slala bivša: ‘Prijetila je da će me uništiti‘

Prijetila je da će me javno prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, majku mi je nazvala psihičkom bolesnicom, tvrdi Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd

 Splash News/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Poznati holivudski glumac Ioan Gruffudd u utorak je u Kaliforniji podnio zahtjev za zabranu prilaska za bivšu supruge Alice Evans, s kojom je u braku bio 14 godina prije nego što je u ožujku podnio zahtjev za razvod. Velški glumac sudu je dostavio 113 stranica uvredljivih tekstualnih poruka, e-mailova i objava na društvenim mrežama koje mu je slala Alice, tvrdeći kako mu je prijetila da će mu "napraviti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu" te ga u javnosti prikazati kao narkomana i zlostavljača.

Gruffudd je supruzi još u kolovozu 2020. rekao kako želi okončati njihov brak, a ona ga je od tad, kaže glumac, uznemiravala, poslavši mu stotine uvredljivih poruka. Također mu je usmeno prijetila kako će medijima reći da ju je zlostavljao.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd s kćerima

David Livingston/Getty Images/Profimedia

- Prijetila je će mi učiniti ono što je Amber Heard učinila Johnnyju Deppu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše kćeri i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njezinim zahtjevima... Prijetila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobijediti jer će svi povjerovati njoj, a ne meni - tvrdi glumac.

Evans je na sudu pak rekla kako bivšem suprugu nikad nije prijetila klevetničkim izjavama niti ga je maltretirala. Njezin pravni tim odbio je komentirati poruke koje je Ioan Gruffudd naveo u svojoj tužbi.

- Napustio si me zbog te lisice! Ako me izbacite iz kuće, nazvat ću sve tabloide u Velikoj Britaniji. Sad više nema povratka. Neka ti bude jasno u što si se uvalio. Mislite da ste sad na lošem glasu? Misliš da ću prestati pričati kad sve ovo bude gotovo? Ostatak života posvetit ću širenju svijesti o tome što ste mi učinili - pisala mu je u porukama.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Yui Mok/Pa Images/Profimedia

U drugima je pak tvrdila kako je Ioan s kolegama kupovao kokain, majku mu je nazivala psihičkom bolesnicom, a u naletu bijesa napisala je i kako joj suprug "nikad nije znao pružiti seksualno zadovoljstvo".

- Sad mi se gade tvoji lice i tijelo. Počinjem biti aktivna na aplikacijama za spojeve jer želim pronaći muškarca koji me stvarno voli, nakon što sam bila lišena toga punih 20 godina. Uvjerena sam da još imam vremena i da će moja osobnost zasjati. Nemam pojma zašto sam se, dovraga, uopće zaljubila u tebe. Najveća pogreška u mom životu (osim djece)... Napustio si obitelj koju si uzdržavao. A molio si nas da te čekamo dok radiš u inozemstvu. I jesmo. Ali onda si upoznao najveću psihopatkinju i zaljubio se u nju - divljala je Alice.

image

Bianca Wallace

Planet Photos/Planet/Profimedia

Gruffudd kaže kako se bivša supruga okomila i na njegovu novu djevojku, glumicu i producenticu Biancu Wallace, tako što je javno objavljivala privatne podatke o njoj, prenosi Daily Mail.

- Bilo je krajnje uznemirujuće i stresno stalno primati takve neprijateljske i agresivne SMS-ove. Dana 22. srpnja 2021. blokirao sam Alicein telefonski broj na svom telefonu - izjavio je glumac.

Evans je odbacila sve tvrdnje koje je Ioan iznio u zahtjevu za zabranu pristupa.

- Vjerujem da sve ovo koristi kao trik kako bi stekao neku vrstu prednosti u odnosu na mene u našem brakorazvodnom postupku. Nije vidio našu djecu, kćeri Ellu (12) i Elsie (8), više od osam mjeseci, a mene pokušava prikazati kao užasnu majku - rekla je.

Gruffuddovi i njezini odvjetnici sudsko saslušanje o zabrani prilaska imat će 11. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:30