VIŠE NIJE TAJNA

Slavni glumac podijelio lijepe vijesti koje je tajio od javnosti: ‘Srećom, rano sam shvatio...‘

Iako je mogao ‘poharati‘ Hollywood, glumac se ipak odlučio za nezavisnu scenu i obiteljski život

Josh Hartnett

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Josh Hartnett podijelio je sretne vijesti na "Screen Actors Guild Awardsu", a to je da je u tajnosti dočekao četvrto dijete sa suprugom Tamsin Egerton, prenosi Daily Mail. "Imam četvero djece, živim na selu. Zauzet sam ili radom ili brigom o njima", kazao je Hartnett.

image

Benny Safdie, Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Josh Hartnett, Alden Ehrenreich, Casey Affleck, Emily Blunt i Kenneth Branagh

Xavier Collin/Avalon/Profimedia/Xavier Collin/avalon/profimedia

Glumac je na dodjeli nagrada osvojio onu za izvanrednu glumačku postavu u filmu ‘Oppenheimer‘. "Zabavili smo se snimajući film, a onda je sjajno to što je bio tako fenomenalno prihvaćen i što su ga naši kolege nominirali za glumačke kategorije, u svim kategorijama", rekao je Hartnett koji u filmu igra Ernesta Lawrencea.

Hartnett je najpoznatiji po svom filmu "Pearl Harbor" iz 2001. u kojem su glumili Ben Affleck, Jennifer Garner i William Lee Scott. Na snimanju filma "The Lovers" upoznao je svoju suprugu, prvo je dijete dobio 2015. godine, drugo 2017., zatim treće 2019. godine. Egerton i glumac vjenčali su se 2021.

image

Tamsin Egerton i Josh Hartnett

Can Nguyen 2023/Capital Pictures/Profimedia/Can Nguyen 2023/capital Pictures/profimedia

Iako je mogao "poharati" Hollywoodom, glumac se ipak odlučio za nezavisnu scenu i obiteljski život. "Bila je najbolja stvar za moje mentalno zdravlje i moju karijeru držati se podalje od Hollywooda. Srećom, mislim da sam shvatio dovoljno rano u životu da je najbitnije stvoriti dobar obiteljski život i imati mogućnosti raditi stvari koje su divne, poput snimanja filmova", objasnio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:47