SLUĐENI OTAC

Slavni glumac ima 12 djece sa šest žena: ‘Meni je lako? Znate koliko me košta jedan izlet u Disneyland?

Cannon je samo lani dobio petero djece, a svih 12 za rođendan i praznike vodi u Disneyland i plaća im hotel i pratioce

Majke djece Nicka Cannona

 Profimedia/

Ima dvanaestero djece sa šest različitih žena, a od njih mu je devetero rođeno u rasponu od samo dvije godine. Nicku Cannonu (43), glumcu i voditelju showa ‘Masked Singer‘ stoga nije lako.

Jer kako je priznao u jednoj radio emisiji sve njih redovito za rođendane i blagdane vodi u Disneyland. A prema vlastitom izračunu, s obzirom da im plaća hotelski smještaj, ulaznice, hranu, poklone i ostalo, svake godine samo na to potroši oko 200 tisuća dolara.

image
Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp,4cnrs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

-Da, najmanje jednom mjesečno putujem u Disneyland, kaže Cannon koji se u Disneyland zaljubio jer je punih deset godina tamo vodio popularnu Božićnu paradu. Tada je kaže imao samo dvoje djece (s pjevačicom Mariah Carey), brojne povlastice i slobodni ulaz, ali danas više ne.

-Disneyland je i inače skup ako platite hotel, ali ovo je suludo, kaže.

U intervjuu s Howardom Sternom u travanj, popularni otac 12-oro djece Nick Cannon je pokazao, osim toga da je otvoren za to da napravi još djece s pjevačicom Taylor Swift, da je uspio zaboraviti ime jednog svog djeteta.

- Ispitat ću te. Nabroji svu svoju djecu - ispalio je niotkud Stern, inače voditelj "The Howard Stern Showa" na Sirius XM radiju, stavljajući Cannona u neugodnu situaciju.

image

Nick Cannon i Brittany Bell

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kada je krenuo s nabrajanjem, prvo je naveo svoju djecu s bivšom suprugom Mariah Carey, blizance Moroccan i Monroe, piše Radar Online.

Nadalje, tijekom ovog improviziranog kviza o obiteljskom stablu imenovao je Rise Messiah, Golden Sagon i kćer Powerful Queen koju dijeli s modelom Brittany Bell. Spomenuo je i Beautiful Zeppelin te blizance Ziona i Zilliona koje dijeli s Abby De La Rosa, kao i Legendary Love koju dijeli s modelom Bre Tiesi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:20