GUŽVA U ŠESNAESTERCU

Slavni engleski nogometaš upao u ljubavni četverokut: ‘A mislila sam da ima nešto među nama‘

Djevojka je Grealishu dala ultimatum zbog tajnog viđanja druge. No, ultimatum mu je dala prije nego što se pročulo za treću

Sasha Attwood, Jack Grealish, Emily Atack, Amber Gill

 Phil Duncan/Prosportsimages/Dppi Via Afp; Sasha Attwood, Emily Atack, Amber Gill/Instagram

Jack Grealish, engleski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, ako je suditi po pisanju britanski tabloida, ima sve veću gužvu u ljubavnom šesnaestercu​.

Kako tvrdi The Sun, iako mu je njegova djevojka (s kojom je malo u vezi, a malo nije) Sasha Attwood dala ultimatum zbog tajnog viđanja drugih žena, nogometaš se navodno viđa istodobno s još dvije djevojke. Prva je 31-godišnja glumica Emily Atack zbog koje mu se Attwood i zaprijetila, a druga zvijezda reality showa Love Island 24-godišnja Amber Gill.

Amber je, tvrdi The Sun, sve to oko Emily shrvalo (ne spominje Attwood op.a.), te se povjerila prijatelju.

"Voljela bih stupiti u kontakt s Emily i doznati je li tu bilo ikakvog preklapanja, je li se s nama istodobno viđao. S Grealishem sam se našla već nekoliko puta, jako puno se dopisujemo i stvarno sam mislila da ima nečeg među nama", ispričao je anonimni prijatelj razočarane djevojke The Sunu.

Nogometaš, koji od ove godine i potpisivanja ugovora s Manchester City teškog 100 milijuna britanskih funti slovi kao najskuplji engleski igrač u povijesti, navodno je šarmirao Amber preko Instagrama, što je rezultiralo nizom susreta u proteklim mjesecima.

No s kim je Grealish u vezi ili aferi, teško je ustanoviti.

Sasha Attwood, kako su to dan prije izvijestili britanski mediji, zaprijetila se nogometašu jer je doznala za Emily, makar se on, tvrde, pravdao kako je s glumicom samo prijatelj.

image

Jack Grealish

Lindsey Parnaby/AFP

Čini se da je tako za druge djevojke doznala i Amber, koju je ponijelo ushićenje što se viđa sa slavnim sportašem te koja je tim susretima davala veće značenje no što je to uistinu bio slučaj. Barem što se tiče 26-godišnjeg Grealisha.

Kako će na Amber reagirati Sasha Attwood, koja mu je i postavila ultimatum "Emily ili ja", teško je reći.

"Jack je vrlo zbunjen. S jedne strane savjetovano mu je da ostane lojalan svojoj djevojci s kojom je od tinejdžerskih dana iz niza razloga. No on je potpuno opijen s Emily, čini se kao da se ne može odlijepiti od nje. Pored toga, njegovim suigračima Emily se također silno sviđa, što dodatno podgrijava cijelu situaciju", donosi Daily Mail svjedočenje također neimenovanog prijatelja Daily Mail.

I dok se cijeli skandal tek zahuktava i čeka njegov rasplet, točnije hoće li se igračeva desetogodišnja veza sa Sashom održati ili će Emily (ili pak neka četvrta) postati njegova nova službena odabranica.

Emily se zbog svega našla na udaru "hejtera" na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:09