ŠOK ZA FANOVE

Slavni boksač dobio sina, a onda objavio da ostavlja ženu dok je ona još u rodilištu: ‘Počinje novo poglavlje, razvodim se‘

Bivši prvak svijeta u lakoj kategoriji objavio je da se razvodi samo dva sata nakon što mu se rodio sin!

Ryan Garcia i Andrea Celina

 Instagram/

Bivši prvak svijeta u lakoj kategoriji Ryan Garcia, objavio je da se razvodi samo dva sata nakon što mu se rodio sin!

Američka boksačka zvijezda iznenadila je svoje obožavatelje kada je na društvenim mrežama objavio da mu se rodilo dijete, da bi samo dva sata kasnije objavio da se razvodi od poznate talijansko-meksičke influencerice, trenerice fitnesa Andree Celine.

"Čast mi je objaviti svog prekrasnog prvorođenog SINA. SLAVA GOSPODU. Tako sam zahvalan, već ga toliko volim. Već je tako brz haha", napisao je.

"Trebalo mu je samo 8 minuta da dođe na svijet. Znate odakle mu ta brzina, lol. BOG JE DAO! I BOG ĆE DATI. HENRY LEO GARCIA. Bit će 10 puta jači, 10 puta mudriji, 10 puta bolje izgledati, ali morat će raditi 10 puta više. HVALA TI GOSPODE, VOLIM TE", dodao je presretni otac.

A zatim je objavio da se razvodi od Andree.

"Dok ulazim u novo poglavlje svog života, teška srca moram reći da smo se Drea i ja odlučili razvesti. Iako ova odluka označava kraj našeg braka, važno je naglasiti da naš odnos kao suroditelja ostaje naš prioritet", priopćio je iznenađenim obožavateljima.

Naglasio je i da je bivša supruga bila nevjerojatna partnerica i još izvanrednija majka.

Ona se još nije osvrnula na razvod na društvenim mrežama, trenutno je fokusirana samo na novorođenče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:10