KOJI JE ZGODNIJI?

Slavna seksi braća hvale se isklesanim torzima: ‘Nadam se da moja cura ovo neće vidjeti...‘

Zac Efron je podijelio sa svojih 6,3 milijuna pratitelja fotografiju bez majice nastalu tijekom vožnje brodom na jezeru Coeur d‘Alene

Zac Efron

 Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

Da je baš poput vina, što stariji to bolji, Zac Efron je dokazao podijelivši na društvenim mrežama sa svojih 61.3 milijuna pratitelja fotografiju bez majice nastalu tijekom vožnje brodom na jezeru Coeur d‘Alene. Na slici sa 35-godišnjim slavnim glumcem je i njegov mlađi brat Dylan Efron, a obojica poziraju u prvi plan ističući isklesani torzo.

Uz fotografije dva genetski blagoslovljena brata Efron na kojima se razmeću zategnutim tijelom, Zac je uključio i videosnimke na kojima on i Dylan vježbaju zamah u golfu.

A da ima i smisla za humor, glumačka je zvijezda pokazala urnebesnom fotografijom na kojoj pada sa svojeg wakeboarda.

Jedan je pratitelj duhovito komentirao: "Molim te, Bože, moja djevojka ovo ne smije vidjeti".

Tijekom obiteljskog izleta brodom u Idahou, glumac je nosio nekoliko srebrnih ogrlica, štiteći oči od sunca parom smeđih sunčanih naočala. Na ruci je imao elegantan skupocjeni sat, a na licu široki osmijeh, i to godinu dana nakon što je priznao da su promjene u obliku njegova lica rezultat toga što je umalo slomio čeljust na granitnoj fontani. Slavni glumac često ističe kako ima blizak odnos s bratom, ujedno i producentom. Izlet brodom u Idaho nije prvi put da su braća skinula majice kako bi istaknuli trbušne mišiće jer slična je fotografija osvanula i 2021. uoči skoka bungee jumpingom u Australiji.

Inače, Dylan je izgradio vlastitu karijeru u Hollywoodu izvan sjene svog slavnog brata, radeći kao koordinator produkcije na nekoliko filmova uključujući "Snajperist" i "Računovođa". Također je bio producent Netflixove serije iz 2020. Down to Earth With Zac Efron, u kojoj je njegov slavni brat putovao po cijelom svijetu kako bi pronašao put do boljeg zdravlja i ekološki prihvatljivijeg načina razmišljanja. Dok se Zac pokazao kao izvrstan glumac, Dylan je dokazao da je odličan redatelj. Ima 32 tisuće sljedbenika samo na svojem YouTube kanalu, gdje radi videozapise u kojima se suočava sa svojim strahovima i istražuje svijet s drugim neustrašivim istraživačima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:34