LJETNI GUŠTI

Slavna oskarovka uživa na čarobnim grčkim plažama. Pogledajte koga je sve povela sa sobom

Kraljica romantičnih komedija ujedno je i trostruka majka, no na njezinoj utegnutoj i vitkoj liniji trudnoće nisu ostavile traga
Glumica Kate Hudsons obitelji uživa u Grčkoj
 Karabatsispavlos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna oskarovka i američka glumica Kate Hudson uživa na odmoru u sunčanoj Grčkoj, jednoj od zemalja koju slavni obožavaju, a na jednoj od tamošnjih plaža uspjeli su je uhvatiti paparazzi.

image
Karabatsispavlos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Plavokosa 42-godišnjakinja blistala je u žutom kupaćem kostimu, a društvo su joj pravili dvogodišnja kćerkica Rani Rose te Katein dečko Danny Fujikawa (35) s kojim je u vezi od 2017. godine.

image
Karabatsispavlos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Par je osim u kupanju uživao i u vožnji gliserom, a trojcu su se pridružili i Kateina majka Goldie Hawn, također čuvena glumica, i njezin partner, kojem Kate tepa 'tata' iako nisu u krvnom srodstvu, glumac Kurt Russell. Glazbenik Danny, čini se, nema ništa protiv toga što godišnji odmor provodi u društvu punice i punca.

Kate, koja se tijekom odmora okušala u upravljanju gliserom i zaveslala u kanuu, trostruka je majka.

S Dannyjem ima Rani, dok je 16-godišnjeg sina Rydera dobila u braku s bivšim suprugom, pjevačem Chrisom Robinsonom, a osmogodišnjeg Binghama ima s bivšim zaručnikom, frontmenom grupe Muse Mattom Bellamyjem.

image
Karabatsispavlos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ništa od toga ne vidi se na njenoj liniji, istesanoj napornim vježbanjem u teretani.

'U zdravom tijelu zdravi duh' krilatica je koje se drži zvijezda romantičnih komedija koja je nedavno kazala kako želi da i njena kćerkica prirodno prihvati vježbanje kao stil života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:30