SLIJEDI SKUP RAZVOD

Slavna ljepotica i nakon dvije godine od razvoda i dalje živi s bivšim mužem: ‘Ne dejta mi se, ništa mi ne fali‘

Isto kao i kad sam mu bila žena, tu sam da uzdržavam našu djecu dok on vani radi, poručuje bivša manekenka

Christine McGuinness

 Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Engleski model, TV ličnost i bivša kraljica ljepote Christine McGuinness, koju ste mogli vidjeti u reality seriji ‘The Real Housewives of Cheshire‘ između 2018. i 2020., prije gotovo dvije godine razvela se od supruga Paddyja, no i dan danas žive zajedno.

35-godišnja manekenka otkrila je da je pristala na nekoncencionalan život jer "ne želi da njihova djeca budu pogođena" njihovim razvodom, piše Daily Mail.

Par ima 10-godišnje blizance Lea i Penelope te 7-godišnju Felicity, a svo troje djece ima autizam. Christine je izjavila da su njoj i bivšem suprugu njihova djeca "uvijek na prvome mjestu" te da su im ona i dalje u fokusu nakon raspada 11-godišnjeg braka.

S obzirom na Paddyjev pretrpan raspored obaveza, engleski komičar i glumac često izbiva od kuće pa se Christine trudi živote njihove djece održavati što normalnijima.

"Isto kao i kad sam mu bila žena, tu sam da uzdržavam našu djecu dok on vani radi, tako je. Kada se on vrati, onda se ja posvećujem svome poslu. To ne utječe na djecu jer se ne moraju nikamo seliti", rekla je Christine.

image

Christine McGuinness

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

Na pitanje razmišlja li o tome da ponovno krene na spojeve nakon razvoda, ljepotica priznaje da se još uvijek "ne osjeća kao da je solo" jer ona i bivši suprug i dalje žive zajedno.

Dodala je i da trenutno "ne osjeća da joj nešto nedostaje u životu" i da je dejtanje s novim muškarcima trenutno ne zanima.

Christine je prethodno uspostavila blisko prijateljstvo s nogometašem Chelceejem Grimesom, a snimljeni su i kako se ljube u prosincu 2022. Nakon toga su se prestali pratiti na društvenim mrežama.

"Ne želim ulaziti ni u što u čemu nisam svim srcem, tako da sam više nego sretna što ljubav mogu staviti u drugi plan", poručila je i otkrila da će Valentinovo provesti radno, a zatim se posvetiti djeci.

Ove izjave dolaze nakon što je u javnost procurila informacija da je angažirala odvjetnicu Catherine Bedford, koju u pravnom svijetu nazivaju ‘pitbullom‘, da joj pomogne oko toga da izbjegne prodaju kuće u Cheshireu. Ona će je zastupati u brakorazvodnoj parnici.

image

Paddy McGuinness

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Christine je stvarno željela da je ona zastupa tijekom razvoda, a Catherine je jedna od najboljih u svome poslu. Christine želi ostati u kući u kojoj je živjela dugi niz godina s obitelji. U taj je dom uložila mnogo sati ljubavi, brige i pažnje. Za nju bi bilo srcedrapajuće da mora napustiti taj posjed nakon toliko vremena i nastaviti život negdje drugdje", otkrio je izvor za The Sun.

U prosincu je Paddy nagovijestio da se priprema za skupi proces razvoda, priznavši da se vraća na turneju prvi put nakon šest godina jer mu je ‘nestalo novca‘. Njegova emisija koju je vodio, ‘Top Gear‘, također je ukinuta pa mu je potreban novac, a pokušat će ga zaraditi kao komičar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:18