SMETALA JU VRUĆINA

Slavna influencerica uletjela u trgovački centar, zaštitari izgubili živce: ‘Pa nisam ja kriva što imam velike grudi!‘

‘Prišao mi je vrlo visok čovjek i vikao, htio mi je uzeti telefon, pozvao je druga dva zaštitara...‘

Lima u trgovačkom centru

 Screenshot/

Instagram zvijezda Jaina Lima, koju na spomenutoj društvenoj mreži prati oko pola milijuna ljudi, pojavila se u jednom trgovačkom centru u Brazilu u kratkoj suknji i majici bez rukava s dubokim dekolteom, a ubrzo ju je iz objekta ispratilo osiguranje. Za odjeću se, kaže, odlučila jer je taj dan "temperatura bila iznad 30 stupnjeva".

Lima je za britanski Mirror rekla da je bila "ponižena" nakon što je navodno izbačena iz trgovačkog centra jer je nosila "neprikladnu" odjeću i tvrdi da se to dogodilo upravo zato što "ima velike grudi". Tvrdi da nije učinila ništa čime bi opravdala izbacivanje iz centra, gdje je s prijateljicom snimala video snimke koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Kako je rekla, tu je odjeću odabrala jer je vani bilo jako toplo. Fotografije koje kruže internetom pokazuju kako je osiguranje ispraća iz trgovačkog centra, a ona je tu cijelu situaciju nazvala "apsurdnom".

- Otišla sam u trgovački centar i bila sam ponižena. Živim na obali i bilo je 30 stupnjeva. Imali smo ideju da napravimo video, kao što rade mnogi influenceri. Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih. Nisam napravila nikakve scene, niti bilo što što je kršilo zakon. Niti sam zaslužila da me se ponižava ispred od svih - rekla je.

- Prišao mi je vrlo visok čovjek i vikao, htio mi je uzeti telefon, pozvao je druga dva zaštitara. Svi su gledali u mene i činilo se kao da sam opljačkala trgovinu ili počinila neki zločin - ističe Lima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:48