UPOZNAJTE MARIJU

Skandalozni ljubavni život unuke Borisa Jeljcina: Maloljetna se zaljubila u nogometaša, skupa išli i u striptiz klubove

Strani mediji pisali su da je veza s Fedorom završila zato što on podržava Vladimira Putina, a ona je napustila Rusiju zbog rata

Marija Maša Jumaševa

 Instagram/Marija Maša Jumaševa

Marija Maša Jumaševa unuka je bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina. Rođena je i odrasla u Londonu, majka joj je najmlađa Jeljcinova kći Tatjana, a otac novinar i političar Valentin Jumašev. Tatjana se tijekom 90-ih bavila očevim javnim imidžem, a udavala se tri puta. Mariju je dobila u trećem braku. Valentin Jumašev karijeru je započeo kao novinar, a zatim se posvetio biznisu i politici te je bio savjetnik Vladimira Putina. Jumašev je, naime, bio čovjek koji je promijenio povijest nagovorivši Jeljcina da izabere bivšeg agenta KGB-a Vladimira Putina za svog nasljednika. Funkciju savjetnika predsjednika Rusije napustio je u svibnju 2022. godine.

Maša od djetinjstva uči strane jezike, a ima razne hobije - bavila se tenisom, baletom, jahanjem, gimnastikom... Kad joj je bilo 7 godina, zajedno sa svojim roditeljima, dobila je austrijsko državljanstvo. Na društvenim mrežama često dijeli fotografije s putovanja, gdje odsjeda u luksuznim hotelima.

Njezin privatni život počeo je zanimati javnost kada ju se počelo povezivati s nogometašem Fedorom Smolovim. Njoj je tada bilo 17 godina, a njemu 29.

Nogometaš moskovskog Dinama izazvao je skandal kad je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju s plaže jer je ona tad bila maloljetna. Šuškalo se i da ju je već zaprosio, ali da su morali čekati da napuni 18 godina. Kasnije su kružile glasine i da su se vjenčali.

Prvih godinu dana veze nisu se javno pojavljivali niti dijelili zajedničke fotografije, no kasnije su viđeni na novogodišnjem odmoru u St Bartsu s njezinim roditeljima. Smolov je u jednom intervjuu, u kojem nije spomenuo Marijino ime, rekao da njegovoj djevojci ne smeta što on posjećuje striptiz klubove te da mu čak povremeno pravi društvo. Zatim je 2020. godine njegova agentica potvrdila vezu s Marijom te otkrila da se planiraju vjenčati.

Dok je trajala pandemija koronavirusa, Smolov je čak prekršio karantenu u Španjolskoj te se zrakoplovom ‘zaletio‘ u Rusiju kako bi vidio svoju djevojku. A onda je nedavno ljubavi došao kraj, a njihove zajedničke fotografije nestale su s društvenih mreža.

U međuvremenu je Marija zaliječila svoje mlado, slomljeno srce te je pronašla novog dečka - ovaj je također dosta stariji od nje, ali dijele iste poglede na život. Strani mediji pisali su da je veza s Fedorom završila zato što on podržava Vladimira Putina, a ona je napustila Rusiju zbog rata s Ukrajinom jer ‘ne može živjeti u agresorskoj zemlji‘. Također je više puta javno pozivala na mir u Ukrajini i apelirala da Putin zaustavi krvoproliće.

"Ne ratu", napisala je na Instagramu u opisu fotografije na kojoj se nalazi ukrajinska zastava.

Smolov je ranije bio u vezi s modelom Viktorijom Lopjrevom, koja je bila Miss Rusije 2013. - iste godine kad je Marija slavila svoj prvi rođendan. Na Maldivima su održali ceremoniju vjenčanja.

Prekinuli su 2015. nakon godinu i pol dana veze, a ljepotica je tada izjavila da nogometaš nije bio spreman na obiteljski život. Također je bio u vezi s manekenkom Mirandom Šelijom i Miss Rusije 2015., Sofijom Nikitčuk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:22