LUCAS SCOTT

Sjećate li se zvijezde ‘One Tree Hilla‘? Danas ima 41 godinu i izgleda ovako: ‘Najzgodnije što sam ikad vidjela‘

Mnogi se i danas rado prisjećaju stasa i glasa šarmantnog Chada Michaela Murrayja u ulozi Lucasa Scotta

One Tree Hill i Chad Michael Murray

 Profimedia/instagram/

Glumac Chad Michael Murray proslavio se ulogom Lucasa Scotta u hit teen seriji ‘One Tree Hill‘ koju je obožavala i hrvatska publika. Serija se snimala od 2003. do 2012., a mnogi se i danas rado prisjećaju stasa i glasa šarmantnog Chada Michaela Murrayja.

image

Serija ‘One Tree Hill‘

Rights Managed/Mary Evans Picture Library/Profimedia/Rights Managed/mary Evans Picture Library/profimedia

On danas ima 41 godinu i izgleda gotovo identično kao i tada! To potvrđuje i video koji je njegova supruga Sarah Roemer podijelila na društvenim mrežama, a na kojemu je glumac bez majice (na radost brojnih obožavatelja).

image

Chad Michael Murray

Screenshot Instagram/

"Volim te", govori joj Murray i šalje poljubac dok zatvara klizna vrata, a očekivano, taj je video raspametio njegove vjerne fanove.

"Koliko puta sam ovo pogledala? Da", "Najzgodnija stvar koju sam ikad vidjela", "Srušit ćeš internet, Sarah", "Hvala ti na ovome. Kakav suprug!" - glase samo neki od oduševljenih komentara fanova.

Par se upoznao 2014. na snimanju filma ‘Chosen‘, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Kaliforniji te iste godine dobili i sina. Kći je stigla dvije godine kasnije, a vesela obitelj jako drži do svoje privatnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:56