DOŽIVJELA NESREĆU

Sjećate li se Soraje iz Big Brothera? Bori se za život nakon sudara, prebačena je na hitnu operaciju u Hrvatsku

Soraja je doživjela strašnu prometnu nesreću na granici Srbije i Crne Gore te se sada nalazi u teškom stanju

Soraja Vučelić

 Instagram/soraja Vučelić/

Srpska starleta Soraja Vučelić, koju je domaća publika imala prilike upoznati u reality showu ‘Big Brother‘ koji se vrtio na RTL televiziji, bori se za život. Kako prenose srpski mediji, Soraja je doživjela strašnu prometnu nesreću na granici Srbije i Crne Gore te se sada nalazi u teškom stanju.

Ima polomljena rebra, a pojavilo se i unutarnje krvarenje zbog kojeg je prebačena u Hrvatsku na hitnu operaciju, piše Informer.rs.

"Liječnici se od subote bore Soraji za život! Ona je odmah poslije nesreće prebačena u jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutarnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su da je na novu operaciju prebace u Hrvatsku", rekao je izvor za Informer.

Dodao je i da je Soraja vozila Mercedesov džip na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca starleta je zamalo proletjela kroz vjetrobransko staklo. Ona je grudnim košem trenusla u volan, polomila rebra i povrijedila unutarnje organe, dodaje izvor.

"Automobil je u potpunosti uništen! Vatrogasci su morali Soraju i njezinu prijateljicu izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i zatekla je bez svijesti. Priključili su je na infuziju i odvezli u jednu privatnu kliniku. Liječnici su je detaljno pregledali i utvrdili da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operirana. Međutim, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu intervenciju", rekao je izvor za srpski Informer i dodao da će operacija trajati satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:19