THE WOMAN IN ME

Sinovi Britney Spears reagirali na njezine memoare: Jedna stvar ih je najviše uznemirila

Britney već neko vrijeme ima narušen odnos sa sinovima, a izvor tvrdi kako nova knjiga ne pomaže u popravljanju tog odnosa

Britney Spears

 Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia/Hahn Lionel/abaca/abaca Press/profimedia

Memoari pjevačice Britney Spears zaintrigirali su mnoge, a posebno su ganuli njezinog bivšeg supruga Kevina Federlinea (45) i njihova dva sina Seana Prestona (18) i Jaydena Jamesa (17). Upravo je memoare Spears posvetila njima. „Dečkima, koji su ljubavi mog života”, stoji u posveti.

„The Woman in Me” posvećeni su njezinim vezama, posebno životu s Justinom Timberlakeom, uključujući otkrivanje njezinog abortusa.

Britney je jecala na podu kupaonice, a Justin je navodno svirao gitaru kako bi je pokušao time umiriti.

Ovaj traumatični događaj bio je „uznemirujuć” za njezine sinove i „težak” za čitanje – nije poznato jesu li sinovi znali za taj pobačaj prije čitanja knjige.

„Abortus je bio jedna od stvari u knjizi koje su ih najviše uznemirile”, rekao je izvor za OK o reakciji sinova.

image

Britney Spears i sinovi Sean Preston Federline i Jayden James Federline 2009. godine

Cwny/Backgrid Usa/Profimedia/

„Bilo je to teško za njezine sinove koji su bili u srodstvu s nerođenim djetetom to pročitati”, nastavio je izvor. Britney ima narušen odnos sa sinovima, ali izvor tvrdi da sinovi smatraju da je ova knjiga „previše” i da odmaže u popravljanju njihova odnosa.

„Oni smatraju da je knjiga previše. Ako Britney želi ponovno uspostaviti vezu, smatraju da ona to radi na pogrešan način.”

image

"The Woman in Me," memoari Britney Spears

Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia/Tns/abaca/abaca Press/profimedia

Sean i Jayden žive na Havajima sa svojim ocem koji ima skrbništvo nad njima, a preselili su se ranije ove godine uz dopuštenje majke.

Kevin je također „šokiran” kako je prikazan u memoarima, a pjevačica je rekla da ih je napisala kako bi završila to poglavlje života.

„Dečki su stvarno zabrinuti za svoju mamu. Uvijek su se nadali da će imati odnos s njom jednog dana, ali knjiga ih je još više udaljila i teško je vidjeti što se događa sada. Jako je tužno”, kazao je izvor.

Podsjećamo, Kevin i Britney rastali su se 2007. godine nakon dvije godine braka i njezin odnos s dečkima bio je napet godinama – vjeruje se da nisu imali kontakt najmanje godinu dana.

image

Britney Spears i Kevin Federline u Santa Monici 2004. godine

-/Backgrid Usa/Profimedia/-/backgrid Usa/profimedia

Britney je priznala u memoarima da nije imala pojma 2004. godine kada je upoznala Kevina da on ima obitelj i bebu na putu.

„Kevin je imao reputaciju zločestog dečka. Ipak, dok smo se upoznali nisam imala pojma da ima malo dijete ni da je njegova bivša djevojka osam mjeseci trudna s njegovim drugim djetetom”, napisala je Britney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:38