NIJE NOSIO KACIGU

Simon Cowell imao još jednu nesreću na električnom biciklu: ‘Krv mu je šikljala niz lice...‘

Iako su doktori sumnjali i na potres mozga, glazbeni mogul ‘zaradio‘ je samo posjekotine na licu te slomljenu ruku

Simon Cowell

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Simon Cowell drugi put u 18 mjeseci imao je prometnu nesreću na svojem električnom biciklu, piše Daily Mail. Ovaj 62-godišnji glazbeni mogul hitno je prevezen u bolnicu u blizini svoje kuće u zapadnom Londonu u četvrtak, nakon što je pao s bicikla "preletjevši" preko njegova volana.

Iako su doktori sumnjali i na potres mozga, Cowell je "zaradio" posjekotine na licu i slomljenu ruku. Naime, Simon je udario u cestu brzinom od 30-ak kilometara na sat, a pritom nije nosio kacigu.

image

Simon Cowell

Mega/The Mega Agency/Profimedia


Podsjetimo, Cowell je 2020. godine u Malibuu također imao prometnu nesreću, a tad je slomio leđa.

U posljednjoj nesreći u pomoć su mu prije dolaska hitne pomoći priskočili prolaznici, a trojica promatrača zaustavili su i promet iz suprotnoga smjera. Cowell je iste večeri pušten iz bolnice s gipsom na ruci i naređeno mu je da se odmara.

- Simon je sretan što je živ. Vrtio je pedale, s uključenim električnim motorom, kad su kotači iznenada izletjeli ispod njega. 'Preletio' je preko volana bicikla na sredinu ceste - ispričao je neimenovan izvor britanskom listu The Sun.

Izvor je dodao da mu je krv šikljala niz lice, uspoređujući to s prizorima iz "Fantoma iz opere".

image

Simon Cowell

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon što je kolima hitne pomoći odvezen u bolnicu, rendgenski je pregledan i na kraju pušten kući. Od tad je viđen sa zelenim gipsom do ramena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:46