VELIKA TRAGEDIJA

Sharon Stone shrvana: ‘Umro je moj maleni nećak. Pronađen je u kolijevci s potpunim zatajenjem organa‘

Zvijezda ‘Sirovih strasti‘ u petak je napisala kako će trebati ‘čudo da preživi‘
Sharon Stone i nećak River
 Instagram

Nećak i kumče Sharon Stone, 11-mjesečni River, umro je samo nekoliko dana nakon što je pronađen u kolijevci s teškim zatajenjem organa, nakon čega je završio u komi.

Slavna 63-godišnja glumica tragičnu vijest objavila je na Instagramu u ponedjeljak te je priložila snimku malenog dječaka i napisala kratko: 'River William Stone. 8. rujan 2020. - 30. kolovoz 2021.'

River je bio najmlađe dijete Sharoninog brata Patricka i njegove supruge Tashe, koji su živjeli u Ohiu sa svoje troje djece.

Zvijezda 'Sirovih strasti' nije podijelila ni jednu drugu informaciju o tome što se točno dogodilo Riveru - u petak je otkrila samo kako je doživio potpuno zatajenje organa i kako će trebati 'čudo da preživi'.

'Molite se za njega, trebamo čudo', napisala je Sharon uz fotografiju dječačića koji se u dječjoj bolnici u Pittsburghu borio za život priključen na brojne medicinske uređaje.

I njegova majka Tasha je prijatelje na Facebooku proteklog tjedna zamolila za molitvu: 'Ovo je najteža stvar koju sam ikad morala objaviti, no molim sve, snažno se molite za Rivera'.

'Svaka sekunda me ubija, samo želim svog slatkog dječaka natrag', napisala je shrvana majka i dodala kako su joj liječnici kazali da, ako se i probudi iz kome, više nikad neće biti isti.

Ni Tasha ni Patrick nisu još komentirali smrt sina, te se ne znaju detalji o uzroku njegove bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 07:06