KALEY CUOCO

Sharon Stone išamarala poznatu kolegicu: ‘Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla. Držala sam led na licu‘

Kada je shvatila što je učinila, Sharon se ispričala i rekla joj da je voli, tvrdeći da je šamar ‘bio prikladan za scenu‘

Sharon Stone

 Mairo Cinquetti/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Glumica Kaley Cuoco, najpoznatija kao Penny iz popularne serije 'Teorija velikog praska' prisjetila se dramatičnog trenutka tijekom snimanja scene u seriji 'The Flight Attendant' ('Stjuardesa').

Naime, glumica Sharon Stone u seriji glumi njezinu majku, a kako kaže Kaley, Stone ju je čak triput ošamarila bez prethodnog upozorenja.

"Mislim da je jedna od naših scena bila duga 10 minuta i vrlo je emotivna. Prije nego što smo započeli snimati scenu, Sharon je sjela pored mene i rekla: ‘Hej, što misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?' 'Što god želiš, napravi. Ti si Sharon Stone'", odgovorila joj je glumica.

image

Kaley Cuoco

Chris Delmas/AFP

Sharon je zatim u jednom trenutku improvizirala šamar tijekom te scene i izgovorila svoj tekst kako je i bilo planirano, a zatim je dotaknula njezino lice.

“Onda me je udarila. Bilo je tako stvarno. Prije svega, reakcija je bila zbilja stvarna koliko ste je mogli dobiti. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla i tada se dogodio 'rez'. Nitko se ne miče. Nitko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni jesmo li se nas dvije dogovorile da tako odigramo”, opisala je Kaley.

Cijela ekipa produkcije bila je zapanjena šamarom, no Stone je brzo objasnila da je ošamarila Cuoco jer je smatrala da će se radnja uklopiti u scenu.

Kada je shvatila što je učinila, Sharon se ispričala i rekla joj da je voli, tvrdeći da je šamar ‘bio prikladan za scenu'. Cuoco je ostala u totalnom šoku, ali je ipak predložila da ponove scenu, a zatim neočekivano dobila još dva šamara.

“Bilo je suludo, ali to je jedna od najboljih stvari koje sam ikada doživjela na snimanju”, poručila je Kaley i dodala kako je kasnije morala držati led na licu.

Na kraju, Cuoco je rekla da je šamar službeno dodan sceni. Kako je ranije najavljeno, druga sezona hvaljene serije 'Stjuardesa' na HBO Maxu debitirat će 21. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:36