NOVA VEZA

Shakira podivljala nakon što je vidjela nove Piqueove fotografije: ‘Pa prošla su tek tri mjeseca!?‘

Bivši par se dogovorio da se neće pojavljivati ​​u javnosti s novim partnerima godinu dana nakon prekida

pjevačica Shakira

 Splashnews.com/Splash/Profimedia

Latino zvijezda Shakira prekinula je sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom u lipnju, a navodno je sada bijesna što je prekršio dogovor da će svoju novu vezu godinu dana držati u tajnosti.

Pique nakon njihova prekida nije gubio vrijeme pa se tako nastavio viđati s 23-godišnjom studenticom Odnosa s javnošću, Clarom Chia Marti, s kojom je potajno hodao već neko vrijeme. Par je sada fotografiran na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji.

Shakirina obitelj rekla je da je pjevačica ‘jako ljutita‘ što u javnosti vidi slike oca svoje dvoje djece s novom djevojkom, piše Socialite.

Bivši se par, naime, dogovorio da se još godinu dana nakon razvoda neće pojavljivati ​​u javnosti s novim partnerima.

Studentica odnosa s javnošću Clara Chia Marti 12 je godina mlađa od Piquea i vjeruje se da ga je upoznala dok je radila za njegovu producentsku kući Kosmos, a izvori bliski paru kažu kako se viđaju već neko vrijeme.

- Ona je studentica koja radi u njegovom uredu, organizira događanja, kaže izvor,.

- Šutjeli su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa. Ljudi su mu pomagali da romansa ostane sakrivena i izbrisali su Clarine profile na društvenim mrežama kako drugi ne bi mogli pronaći njezine fotografije, objašnjava.

- Samo zbog toga njegovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom, zaključuje.

Shakira je Piquea upoznala 2010. nakon što se pojavio u videospotu za njezinu pjesmu ‘Waka Waka‘, koja je objavljena povodom Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održavalo iste godine.

image

Gerard Pique i Shakira

Bryan R. Smith/Afp

Kad je objavila vijest o razvodu, Shakira nije otkrila razloge, a par se navodno privremeno dogovorio oko skrbništva, unatoč tome što Pique želi da djeca ostanu s njim u Barceloni, a Shakira želi da se presele s njom u Miami.

Nakon prekida s Piqueom, Shakira je bila glavna vijest u medijima i zbog toga što joj prijeti osam godina zatvora u slučaju da ju sud proglasi krivom za navodnu poreznu prijevaru od 12 milijuna funti, koja se navodno dogodila između 2012. i 2014. godine.

Shakira ipak ‘vjeruje u svoju nevinost te je odlučila prepustiti problem u ruke zakona‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:46