SUSJEDI BIJESNI

Seljačka buna zbog slavnog voditelja: ‘Naše malo i pitomo selo pretvorio je u reality show!‘

Slavni britanski voditelj odlučio je preuzeti brigu za svoju farmu i iskustvo podijeliti s gledateljima streaming servisa
Jeremy Clarkson toliko je naljutio susjede da je morao održati sastanak uz sir i vino
 Pa Video/Pa Images/Profimedia

Slavni britanski voditelj Jeremy Clarkson (61) izazvao je pobunu u selu Chipping Norton zbog činjenice da je sa svojom novom televizijskom emisijom malo i pitomo mjesto pretvorio u 'košnicu'. Naime, Clarkson je odlučio aktivno voditi brigu o svojoj farmi, a usput i snimati emisije u tome, što je navelo njegove brojne obožavatelje da se sjate u selo. To se, očekivano, nije svidjelo lokalcima.

Clarkson je morao sazvati sastanak mještana na kojem je predstavio svoje planove o potencijalnim izmjenama trgovine "Diddly Squat", nakon što su njegovi susjedi načuli da će trgovina uskoro postati restoran. Odgovarao je na sva pitanja o svojim namjerama, a na plakatu na kojem i je pozvao na sastanak stajalo je da će se "uz sastanak posluživati sir i vino".

Bivši voditelj popularnog Top Geara kupio je farmu od četiri tisuće kvadratnih metara još 2008. godine, no sve donedavnu brigu o njoj vodio je lokalni farmer. Kada je Clarksonu najavio namjeru da ode u mirovinu, iskusni televizijski zabavljač došao je na ideju da se preseli na selo i brigu o svom zemljištu vodi sam.

No taj je poduhvat odlučio i unovčiti. Sa streaming servisom Amazon Prime dogovorio je serijal od osam epizoda o sticanju poljoprivrednog iskustva. Popularnost serije donijela mu je ugovor za još jednu sezonu, a mještanima Chipping Nortona novu glavobolju.

Žale se na povećan promet i probleme s pozornošću koje su Clarkson, njegova farma i serijal privukli na njihovo, inače mirno I idilično mjesto. Clarkson je siguran da će sve probleme sa susjedima uspjeti riješiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:16