MY MIND & ME

Selena Gomez: ‘Ponekad nisam mogla ni disati, ali ne bih mijenjala svoj život‘

Film čija je premijera zakazana 4. studenog režirao je Alek Keshishian

Selena Gomez

 Michael Tran/Afp

Obožavatelji američke pjevačice i glumice Selene Gomez uskoro će moći pogledati njen novi dokumentarni film naziva ‘My Mind & Me’ koji će prikazivati njenih posljednjih šest godina života.

Gomez je podijelila trailer dokumentarca na svom Instagram profilu napisavši: ‘Moj um i ja. Nekada se ne slažemo i postaje teško disati, ali ne bih mijenjala svoj život’.

- Nakon godina koje je provela u središtu pozornosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali baš kada dosegne novi vrhunac, neočekivani je obrat povuče u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvaća njezino šestogodišnje putovanje u novo svjetlo, objavljeno je nedavno u priopćenju za javnost.

Film, čija je premijera zakazana 4. studenog, režirao je Alek Keshishian, koji je prethodno režirao glazbeni dokumentarac Madonne iz 1991. naziva ‘Truth or Dare‘.

U srpnju ove godine, nakon svog 30. rođendana, Gomez se osvrnula na lekcije koje je naučila u svojim dvadesetima, a koje je podijelila na svom Instagramu.

- Moje dvadesete bile su putovanje kroz dobre, teške i lijepe trenutke koje nikada neću zaboraviti, napisala je dodajući kako ju je svaki od trenutaka oblikovao u osobu kakva je danas.

- Ja sam netko tko još uči, ali je sigurnija u ono što je važno i što želi, nastavila je.

- Netko tko je zahvalan za svaki pojedini dar i svaku pojedinačnu lekciju na tom putu. Hodam naprijed ohrabrena toliko snažnim ljudima oko sebe. Želim dati sve od sebe da podnesem lijepo i bolno dan po dan i neka me sve to učini najboljom što mogu biti za sebe, druge i vas, zaključila je.

U međuvremenu, Gomez se dotaknula i teme mentalnog zdravlja u svibnju povodom Mental Health Youth Action Foruma kada je bila gošća MTV Entertainmenta u Bijeloj kući.

- Skretanje pozornosti na mentalno zdravlje putem medija ili samo pričanje o svom putovanju u vezi njega može pomoći, dodala je.

- To je primjer da je to tema o kojoj se može i treba razgovarati slobodno i bez srama, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:51