NJENA STRANA PRIČE

Selena Gomez o vezi s Bieberom: ‘Glasine su podle i odvratne. Nije pošteno tako pričati‘

Posljednjih se dana naveliko priča da se Justin istovremeno viđao sa Selenom i Hailey

Justin Bieber i njegova supruga Hailey (lijevo) te Justin i bivša djevojka Selena Gomez (desno)

 Profimedia

Pjevačica Selena Gomez oglasila se u četvrtak, dan nakon što je Hailey Bieber demantirala da joj je "ukrala" Justina Biebera. Popularna glumica i pjevačica neizravno je pričala o toj temi u prijenosu uživo na TikToku, zagonetno govoreći o situaciji bez da ju je izravno objasnila, piše Daily Mail.

image

Justin i Selena Gomez

Infevents.com/Instar Images/Profimedia

- Mislim da su neke od stvari, kojih ne moram ni biti svjesna, jednostavno podle i odvratne - objasnila je i dodala da "nije pošteno pričati o nekome na način kako su se obraćali njoj", odnosno, maltretirali je.

image

Selena Gomez tijekom live streama

Screenshot

- Želim da svi znate da je ovo veće od bilo čega drugog - zaključila je 30-godišnja Gomez u prijenosu uživo i svima zahvalila na slušanju te zaželjela "prekrasan ostatak dana".

Podsjetimo, posljednjih se dana naveliko priča da se Justin istovremeno viđao sa Selenom i Hailey, no Justinova supruga je odlučila te tvrdnje demantirati.

image

Selena Gomez

Oconnor/aff-usa.com/Mega/The/

- Kad smo se on i ja počeli viđati, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih učinila - rekla je 30-godišnja Hailey.

image

Justin i Hailey Bieber

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga povijest između njih. No opet, to nije moja veza - rekla je Hailey kojoj nije neugodno govoriti o toj temi. Rekla je da poštuje Selenu te je otkrila da su razgovarale nakon njezine udaje za Biebera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:17