NOVA KARIJERA?

Selena Gomez novom objavom zabrinula fanove: ‘Umorna sam, moram pronaći nešto za sebe...‘

Gomez je otkrila kako bi se vjerojatno usmjerila na glumu, a glazba je ionako trebala biti samo hobi

Selena Gomez

 Instagram/

Selena Gomez bavi se glazbom, glumom i vlasnica je brenda Rare Beauty. Mnoge obožavatelje njezine glazbe mogla bi rastužiti vijest kako pjevačica ne osjeća da će se još dugo baviti glazbom.

„Počela sam se zabavljati s glazbom i turneje su bile zabavne. Ali radila sam moj TV show u isto vrijeme, bilo mi je zabavno, pa sam nastavila. Ali što sam starija, više razmišljam o tome da bih htjela pronaći nešto da se s time smirim“, rekla je u emisiji podcasta Smartless E! Newsa.

image

Selena Gomez

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Osjećam da imam još jedan album u sebi, a onda bih vjerojatno izabrala glumu. Odmarat ću jer sam umorna“, iskrena je Gomez.

Njezin posljednji album bio je „Rare“ iz 2020. Unatoč tome što je postigla glazbeni uspjeh, Gomez nije bila na turneji od „Revival“ 2016. koju je otkazala zbog problema s mentalnim zdravljem uzrokovanih dijagnozom lupusa. Imala je 55 nastupa prije nego što je doživjela „psihički slom“ kako je to nazvao njezin prijatelj.

Iako je mnogi prvo pamte kao pjevačicu, glazba je trebala biti samo hobi. Naime, Selena je htjela biti glumica, a u glazbu je zakoračila kad joj je Disney predložio da snimi album nakon što je bila zvijezda njihove serije „Wizards of Waverly Place“ od 2007. do 2012.

Gomez trenutno glumi u seriji „Only Murders in the Building“ s Martinom Shortom i Steveom Martinom. Godine 2020. osnovala je brend Rare Beauty.

„Lansirala sam ga tijekom covida i uzela je maha. Ne mogu biti zahvalnija. Stvarno sam ponosna.“

image

Selena Gomez

@selenagomez/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:34