ROONEYEVA SUPRUGA

‘Saznala sam da je sa 16 godina zavolio bordele, fetiš su mu bile starije gospođe. Bila je to noćna mora!‘

Nova biografija bavi se sudskim ratom s Rebekah Vardy, ali i detaljima njezinoj vezi i braku s nogometašem, skandalima i problemima

Wayne Rooney i bivše prostitutke s kojima ga se povezivalo

 Profimedia/

Nova autobiografska knjiga Coleen Rooney (37), supruge bivšeg engleskog nogometnog reprezentativca Waynea Rooneya podijelila je kritičare. "My Account", upravo objavljeno drugo literarno djelo WAG-sice, jer prvu je biografiju napisala kada je imala samo 21-godinu, po nekima ima sjajan potencijal zbog iskrenosti, otvorenosti i sočnih detalja, dok je drugima dosta i Coleen i pričica o školskoj ljubavi, njegovom švrljanju, a naročito o sudskom ratu s Rebekah Vardy oko curenja informacija o njezinom privatnom životu.

Čini se da Coleen više nema što novo za otkriti u novoj knjizi, zbog neprekidne prisutnosti u medijima, željene i neželjene, te nakon trodijelnog dokumentarca "Real Waghata Christie Story" na Disney + koji se bavi istragom i obračunom s Vardy. No, ona je izvukla neke adute koji bi mogli privući čitatelje.

image

Scena iz dokumentarca ‘Coleen Rooney: The Real Wagatha Story‘

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Tako je, primjerice, prvi put progovorila kako se osjećala kada je doznala da je njezin suprug doista išao prostitutkama u jednom salonu za masažu, ustvari bordelu u Liverpoolu. Radilo se o 37-godišnjoj Gini McCarrick i 48-godišnjoj "baki" nepoznata imena. Dogodilo se to 2002. godine, kada je bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije imao samo 16 godina, malo prije no što će ona postati njegova djevojka.

Ona je situaciju u kojoj se našla kada je skandal eksplodirao opisala kao "užasan san" i priznala da nije mogla odlučiti ima li njihova veza budućnost. Imala je 18 godina i nije više znala što osjeća za Waynea kojeg je upoznala u školi kada su imali 13. Znala je da će je njezina obitelj željeti zaštititi ali i da je, kako god se priča razvijala, ne čekaju lijepi dani.

- Rekao mi da su priče o njegovim odlascima prostitutkama istinite i da će sve biti objavljeno u novinama. Bila sam zbunjena i povrijeđena. Nisam mogla ni razgovarati s njim. I osjećala sam se posramljeno. - napisala je Coleen - Svi su znali što se događa i svi su imali svoje mišljenje. A ja sam se osjećala kao u nekom strašnom snu, nesposobna odlučiti što je najpametnije činiti ili što želim. Unutarnji glas govorio mi je da ne žurim, da ne odlučujem u ljutnji.

image

Wayne Rooney 2002. godine

John Stillwell/Pa Images/Profimedia/John Stillwell/pa Images/profimedia

U knjizi je otkrila kako su se ona i Wayne potajno našli u kući njezine tetke u Liverpoolu gdje je on ispričao sve detalje, ali i inzistirao da su neki dijelovi priče "izmišljeni". Zatim su nekoliko dana proveli u Blackpoolu, "pokušavajući biti normalni", maskirajući se da ih ne prepoznaju te razgovarali o budućnosti. Odlučila je prihvatiti njegovu ispriku.

- Znao je koliko je sve to loše i pogrešno. Gledao je u pod i rekao kako se osjeća grozno jer me stavio u tu situaciju. Još uvijek sam bjesnila, bilo je i vrištanja i vikanja. Na kraju, ipak, prihvatila sam da se to dogodilo davno i da smo sada jači, više posvećeni jedno drugom. Nismo više bili klinci, Wayne više nije bio onaj drski dečko koji pokušava impresionirati svoje prijatelje. Da sam otkrila da je imao aferu ili da mi je rekao da voli nekog drugog, preko toga ne bih mogla prijeći, no to nije bio slučaj.

image

Coleen i Wayne Rooney

Wiktor Szymanowicz/Alamy/Alamy/Profimedia/Wiktor Szymanowicz/alamy/alamy/profimedia

U knjizi je priznala i da je tijekom godina prošla niz izazova zbog suprugova ponašanja, posebno kada je on pio alkohol. Naime, napisala je da je nogometaš, koji je trenutno menadžer Birmingham Cityja, ponekad nije u stanju kontrolirati pijenje alkohola, a u problematičnim trenucima sklon je popiti previše što dodatno pogoršava stvari.

- Nisam to tada znala, no u budućnosti me čekalo još takvih iskušenja. I danas razmišljam kao i tada: Ako se u žaru trenutka bavite nečim glupim što uključuje alkohol, to se može popraviti. Ako su u igri ljubav, emocije i stalna prijevara, onda je to druga priča - napisala je Coleen.

Njih su se dvoje zaručili 2003. godine, vjenčali 2008., a godinu dana kasnije prvi put postali roditelji. No, u knjizi je i Coleen, danas majka četvero djece, ispričala kako je 2008. godine, u desetom tjednu trudnoće izgubila bebu.

image

Wayne Rooney i Colleen na mjedenom mjesecu 2008

Jason M/bm/Bauer Griffin/Profimedia/Jason M/bm/bauer Griffin/profimedia

- Čudno je osjećati sve to uzbuđenje i radost, a onda sve nestane u trenu. To je strašno iskustvo koje je jako pogodilo i Waynea - rekla je u knjizi o spontanom pobačaju - Plakao je te večeri. Očajnički je želio biti tata i na licu sam mu vidjela koliko ga je pogodio gubitak. Rekao mi je kako je svjestan mojih osjećaja, ali i da se on osjeća strašno.

Napisala je i kako je njezin suprug rijetko pokazivao osjećaje, no nakon njezinog spontanog pobačaja češće je to činio, barem dok nije ponovno zatrudnjela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:09