BIVŠI DINAMOVAC

Sammir je preko noći pobjegao iz Hrvatske, a sada se hvali impresivnim mišićima i najavljuje dolazak u Zagreb

Ranije je objavio nekoliko fotografija i videa na kojima uživa na plaži, ali i izvodi nogometne vratolomije

Sammir

 Instagram/Sammir/

Brazilac s hrvatskom putovnicom, Sammir, koji je nekada bio najbolji igrač zagrebačkog Dinama, 2021. je sporazumno raskinuo ugovor s Lokomotivom. Nakon toga je otišao u rodni Brazil te nogometne travnjake zamijenio uživanjem na plažama, u moru i suncu.

Ali ovog ljeta ne miruje, na svom Instagram profilu pohvalio se videom u kojem vježba ramena, ruke i leđa u teretani na otvorenom, a njegovi mišići zaista su impresivni.

"Dammire, rasturaš", poručio mu je jedan pratitelj u komentarima.

"Kakav muškarac", zaključio je drugi, a Sammir mu je šaljivo odgovorio: "Prirodan."

Ranije je objavio nekoliko fotografija i videa na kojima uživa na plaži, ali i izvodi nogometne vratolomije. U komentarima su ga pitali kada će doći u Zagreb pa je Sammir poručio da stiže ovog ljeta.

Podsjetimo, kako su pisale Sportske novosti, Sammir je Lokomotivu napustio praktički preko noći. "U Lokomotivi ništa nije bilo dobro, pa mi se više nije dalo igrati. To je to, najjednostavnije. Jedini razlog. Vidio sam da momčad ne može krenuti nabolje, prema gore, pa sam zaključio da više nema smisla sve to, spakirao sam stvari i pravac Brazil. Dogovorio sam se s ljudima iz kluba, sve je ispalo fer, baš onako kako treba biti. Otišao sam posve miran u prijateljskim odnosima", rekao je tada Sammir za Sportske novosti i dodao da se ‘neće vraćati u Hrvatsku, ostaje u Brazilu.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:55