‘NJEŽNO I PREKRASNO‘

Salma Hayek izdanjem s plaže svoje obožavatelje ostavila bez riječi: ‘Uvijek pomaže vidjeti to tijelo...‘

Salma Hayek nije od onih koji se ustručavaju objavljivati ​​fotografije u bikiniju

Salma Hayek

 Profimedia/

Tijekom odmora sa svojom obitelji, fatalna glumica Salma Hayek pokazala je svoju zapanjujuću figuru u sićušnom bikiniju, prenosi Page Six.

Ova 57-godišnja filmska zvijezda u nedjelju je na Instagramu podijelila atraktivnu fotografiju na kojoj je pozirala na plaži, u plićaku. Spomenuti bikini uparila je sa sunčanim naočalama, dok je kosu skupila u rep.

- Uvijek pomaže imati fotografa u obitelji - napisala je Salma u opisu objave i zasluge za fotografiju pripisala 16-godišnjoj kćeri iz braka s Françoisom-Henrijem Pinaultom, Valentini Pinault.

Kao i uvijek, glumica je svoje obožavatelje ostavila bez riječi, a jedan od njih je oduševljeno komentirao kako "uvijek pomaže vidjeti to tijelo".

- Zadivljujući krajolik s predivnom ljepoticom. Lijepo, nježno i prekrasno - stoji u komentarima, popraćeno brojnim emojijima.

- Valentina je nevjerojatna fotografkinja! Ti i more ste savršena kombinacija - napisala je jedna komentatorica.

Inače, Hayek nije od onih koji se ustručavaju objavljivati ​​fotografije, a nedavno je proslavila svoj rođendan također izazovnom fotografijom na plaži. Dodatno, prošlog je ljeta često obožavatelje počastila brojnim fotografijama u raznim kupaćim kostimima.

Podsjetimo, u rujnu je glumica konačno otkrila tajnu održavanja svoje zavidne linije, istaknuvši da se "ne radi o vježbanju".

- Ljudi kažu da je to tako zbog vježbanja, no ja mislim da sve ovisi o meditaciji - rekla je za Entertainment Tonight i istaknula kako je "vježbanje teško".

- Vježbanje je uistinu jako teško i teško je imati disciplinu... S druge strane, meditacija je lagana poput "šetnje u parku" - zaključila je Salma i objasnila kako joj se lice i tijelo počinju "opuštati i opadati" ako ne prakticira meditaciju. Naime, naglasila je kako joj se bez meditiranja "vraća problem s hernijom diska, kao i problemi s vratom, kukom i gležnjevima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:56