DOSADILA FANOVIMA

Sad je već svima dosta, Bianca u restoranu sjedila gotovo gola: ‘Nemaš samopoštovanja‘

Supružnici šokiraju prolaznike gdje god da se pojave, a njihova su izdanja često na meti negativnih komentara

Bianca Censori i Kanye West

 Instagram/

Reper Kanye West i njegova supruga Bianca Censori bili su pozvani na rođendansku večeru reperovog menadžera Johna Monopolyja. John je svoj poseban dan odlučio proslaviti u jednom talijanskom restoranu, ali nije očekivao da će mu Bianca ukrasti svu pažnju.

Očekivano, Bianca je na večeru stigla u provokativnoj kombinaciji, možda najprovokativnijoj dosad. Svoju je vitku figuru ponosno pokazala u prozirnom bodiju sa šljokicama koji je uparila s mrežastim najlonkama. Ispod bodija nije nosila grudnjak pa je tako pokazala gole grudi.

John je objavio snimku s večere na kojoj je izgledalo kao da je Bianca u potpunosti gola, što su primijetili njegovi pratitelji, a nju su zbog toga kritizirali u komentarima.

image

Bianca Censori i Kanye West

Instagram/

"Pokazala je svoje grudi za stolom. To je ludo", "Kladim se da nisu znali gdje gledati", "Odjeća joj je previše prozirna, praktički je gola za stolom. Nema samopoštovanja", samo su neki od komentara. Međutim, iako ju neprestano kritiziraju zbog njezinih outfita, Bianci to, čini se, ne smeta. Na snimci je tako pozirala nasmijano, kao i na fotografiji koju je Monopoly objavio kasnije.

Censori već duže vrijeme u javnost izlazi najčešće u prozirnim kombinacijama ili minijaturnim bikinijima, a zbog toga bi se, kako se priča, mogla suočiti sa zatvorskom ili novčanom kaznom. Prema kaznenom zakonu Kalifornije je u javnosti zabranjeno pokazivanje golog tijela na javnom mjestu. Kako je pisao Daily Mail, Censori bi mogla dobiti maksimalnu kaznu, što znači šest mjeseci zatvora ili novčana kazna do 1000 dolara. Također, zbog svojih outfita bi se mogla naći na popisu seksualnih prijestupnika na najmanje 10 godina.

image

Kanye West i Bianca Censori

Spot-lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2024 12:13