KRAJ LJUBAVI

SA 50 GODINA POSTALA MAJKA, ALI PAR MJESECI POSLIJE RASPAO JOJ SE BRAK! Uznemirujuća istina o bračnom brodolomu katarskog tajkuna i slavne pjevačice

 Alessandro Garofalo / REUTERS

Janet Jackson se razvodi od supruga Wissama Al Mana samo nekoliko mjeseci nakon što je po prvi put sa 50 godina postala majka, pišu britanski mediji. Vijest je iznenadila obožavatelje jer se posljednjih godina Janet posve promijenila, počela je nositi zatvorenu odjeću, skrivati kosu, a publiku na koncertima pozdravljala je s ‘Inshallah’, što se shvatilo kao njezino obraćenje na islam zbog supruga.

Otkako je u siječnju rodila sina Eissu, Janet se nije puno pojavljivala u javnosti, a prijatelji su govorili da uživa u majčinstvu. Činilo se da je pjevačica, dosad dvaput razvedena, konačno pronašla sreću sa 42-godišnjim katarskim biznismenom, no sad izvori tvrde da im veza jednostavno nije funkcionirala i da su odluku o razvodu donijeli zajednički.

Navodno će Janet ostati živjeti u Londonu gdje će odgajati sina, a Wissam će zbog posla živjeti na relaciji New York - London - Katar. ‘Oni su oboje zaposleni ljudi, ali odlučni da budu dobri roditelji čak i ako nisu zajedno’, rekao je prijatelj obitelji.

No, čim se pojavila vijest o razvodu, pojavile su se i teorije i informacije prema kojima njihov brak nikad nije bio idealan kako se činilo i iz kojeg zbog muževe neuobičajene želje za kontrolom, nesretna Janet već neko vrijeme traži izlaz.

Transformacija pjevačice

Razlike u stavovima navodno su razdvojile nekoliko godina sretan par, a razlike su postale još vidljivije nakon rođenja Eisse i njegovog odgoja. Janet želi sama odgajati dijete s čim se ne slaže strogo odgojeni Wissam, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 800 milijuna funti, koji je već angažirao cijelu vojsku pomagača.

Fotografije iz listopada, snimljene na londonskim ulicama, na kojima je Janet doslovce prekrivena od glave do pete, vjerojatno su posljednje zajedničke u javnosti.

20 Oct 2016  - LONDON  - UK

*** PREMIUM EXCLUSIVE - MUST CALL FOR PRICING *** - WEB EMBARGO UNTIL 14.00 23RD OCTOBER ** ** DO NOT USE UNLESS FEE AGREED **

A HEAVILY PREGNANT JANET JACKSON AND HER HUSBAND WISSAM AL MANNA MAKE THEIR FIRST APPEARANCE IN PUBLIC TOGETHER SINCE ANNOUNCING HER PREGNANCY .JANET SEEMED TO BE ADOPTING HER HUSBANDS CULTURE WEARING WHAT SEEMED TO BE A HIJAB . JANET AND WISSAM SEEMED VERY LOVED UP AS THEY HELD HANDS FOR THE MAJORITY OF THEIR ROMANTIC STROLL TOGETHER . JANET AT SOME STAGES HELD HER HAND TO HER PREGNANT BELLY . WISSAM SEMEMD TO BE THE CONSUMMATE GENTLEMAN AS THE COUPLE LAUGHED AND JOKED AROUND WHILST ON THEIR STROLL . THE COUPLE STOPPED OVER TO GRAB A BITE TO EAT AT A HEALTH FOOD RESTAURANT & WISSAM PICKED UP AN ITEM AT A STORE THAT STOCKED HALLOWEEN OUTFITS., Image: 303691188, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Janet Jackson i Wissam Al Mana u listopadu 2016.

‘Janet smatra da je postao previše željan kontrole dok je bila trudna. Već mu je dozvolila da joj sugerira promjene u izgledu pa čak i u nastupima. To ju je izluđivalo i osjećala je kako gubi obožavatelje’, rekao je izvor. Činjenica jest da su njezini nastupi posljednjih godina puno ‘pristojniji’, ni blizu nabijeni seksipilom kao što je to ranije bio slučaj, ili su u potpunosti otkazivani.

No, kap koja je prelila čašu navodno je događaj iz prošlog mjeseca kad se Janetina 86-godišnja majka Katherine morala vratiti na suđenje u Los Angeles nakon dvomjesečnog boravka u Londonu kod kćeri. Katherine je tužila nećaka Trenta da ju je maltretirao i špijunirao sa skrivenim kamerama u njezinom domu u Los Angelesu. Wissama ta situacija navodno uopće nije zanimala i Janet je bila silno razočarana manjkom interesa kod muža za probleme njezine majke.

‘Janet je tada odlučila da to ne može tako dalje. Bila je silno zabrinuta za majku, a Wissam nije pokazao ni trunku brige’, rekao je izvor, no obožavatelje ipak začuđuje da se tako ponaša osoba koja toliko silno drži do obitelji.

Problemi otpočetka

Britanski mediji tvrde da je od početka bilo znakova po kojima je moglo biti jasno da veza neće dobro završiti.

Upoznali su se 2010. godine na otvorenju novog hotela u Dubaiju. Premda bogati biznismen Wissam nikad nije bio na glasu kao ženskaroš, već upravo suprotno, kao osoba strogih vjerskih i životnih stavova. Gotovo nikad ne daje intervjue, izbjegava društvene mreže i kaže da slobodno vrijeme provodi tražeći antikvitete, koji su mu strast, i čitajući. Janet je smatrala da je upravo takvog muškarca čekala.

Kad su 2011. potvrdili da su u vezi, Janet je rekla: ‘Starim i osjećam da trebam živjeti smirenije. Duboko smo se povezali, ovo je ozbiljno.’ Zaručili su se sljedeće godine, a vjenčali vrlo brzo u tajnosti. Organizirali su malu svečanost, za najuži krug obitelji i prijatelja, navodno u Dubaiju, a Wissam je tad rekao da je Janet žena o kakvoj je sanjao. Ona mu je pak na svojoj stranici zahvalila za ‘božansku ljubav’, ‘nepresušnu potporu’ i što je najbolji prijatelj.

Međutim, otpočetka je veza pucala po šavovima. Njezina obitelj je uvijek bila na distanci, a sestra La Toya rekla je da nije ni znala da se Janet udala dok nije saznala iz medija. Pjevačica je navodno htjela veliko, raskošno vjenčanje, no popustila je njegovim konzervativnim zahtjevima.

EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER.
September 23, 2010: Janet Jackson and boyfriend Wissam Al Mana have lunch and go for a walk together in New York City., Image: 149201101, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE TO INF. ALL-ROUNDER., Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF
Janet i Wissam na početku veze 2010.

Promijenili su se i Janetini nastupi. Na turneji 2014. kratke i izazovne haljinice zamijenila je dugačkim rukavima, širokim opravama i odbila je izvoditi seksi pokrete. Nakon toga je godinu iza s novog albuma ‘Unbreakable’ izbacila svako spominjanje riječi ‘seks’. Fanovima detalji nisu promaknuli. Prošle je godine u potpunosti otkazala europsku turneju uz objašnjenje da Wissam i ona planiraju obitelj, a fanovima se sve češće počela obraćati muslimanskim izrazima kao što su ‘Inšallah’ (Ako Bog da) i ‘Elhamdulillah’ (Hvala Bogu).

Premda nikad nije potvrdila ni negirala svoj prelazak na islam, takve promjene joj nisu strane. Odgojena je u obitelji Jehovinih svjedoka, njezin stariji brat Jermaine prešao je na islam još 1989., a navodno se i sam Michael preobratio prije smrti 2009.

Ipak, kako tvrde izvori, vjera nije bila razlog razlaza, već muževa introvertiranost. Zbog njega je uredila dom u Londonu, premda imaju kuću u Dohi i stan u Trumpovom tornju u New Yorku, a zamjerala mu je to što je Wissam odbijao posjećivati njezinu obitelj i prijatelje, a nju je držao što dalje od pogleda javnosti.

Janet, koja je bila najtraženije ime na tražilici Google nakon što je na nastupu na Super Bowlu 2004. slučajno pokazala grudi u izazovnom kožnom korzetu, nije navikla na takvo ponašanje i odnos. Uostalom, sama je zaradila bogatstvo koje se procjenjuje na oko 120 milijuna funti.

Dijete im je zapravo, kažu upućeni, bila zadnja slamka spasa. Janet je oduvijek htjela postati majka i svi su joj govorili da je jako brižna i da će biti sjajna u toj ulozi, a onda je u 51. godini i postala najstarija slavna osoba koja je prvi put rodila. No, tek su se oko odgoja počeli razilaziti.

Cinici se pitaju nije li ostala u braku samo zato da bi se ostvarila kao majka, a neki spekuliraju i da su supružnici potpisali predbračni ugovor prema kojem Janet pripada 400 milijuna funti ako brak potraje duže od pet godina. Ako je to istina, onda je pjevačica upravo iskoristila tu priliku.

Ni Janet ni Wissam još nisu podnijeli zahtjev za razvodom, no kakva god priča bila iza njihovog odnosa, obožavatelji navijaju da se vrati seksi pjevačica kakvu vole i poznaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:31