STIGLA PRINOVA

Rumer Willis rodila kćerkicu, Bruce Willis u najtežem životnom periodu dobio lijepu vijest - postao je djed!

Kći slavnog bivšeg glumačkog para rodila je kod kuće, a ovo je i više nego dobrodošla vijest obzirom na loše stanje Brucea Willisa

Rumer Willis 

 Courtesy Of Nakedcashmere/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Of Nakedcashmere/mega/the Mega Agency/profimedia

Bruce Willis i Demi Moore postali su djed i baka. Rumer Willis i njezin partner Derek Richard Thomas objavili su rođenje svoje kćeri Louette Isely Thomas Willis u utorak u zajedničkoj izjavi na Instagramu.

"Ti si čista magija. Ti si više nego što smo ikada sanjali", napisali su u komentaru. Uz slatku fotografiju novorođenčeta dodali su kako je Louetta rođena 18. travnja kod kuće.

Slavne osobe kao što su Hilary Duff, Melanie Griffith i Nikki Reed, između ostalih, uputile su čestitke paru zajedno sa sestrom Rumer Willis, Tallulah Willis koja je rekla da će voljeti svoju nećakinju "svakog trenutka svakog dana". Emma Heming, supruga Brucea Willisa, dodala je kako malenu djevojčicu već silno vole. Sretna vijest itekako je dobrodošla za obitelj koja je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima koje je Bruce Willis imao nakon što mu je u veljači dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD).

image

Bruce Willis i Emma Heming Willis

Angela Weiss/Afp/Profimedia/

Rumer Willis i Thomasu ovo je prvo dijete. U razgovoru s časopisom People ranije ovog mjeseca, Rumer Willis je rekla da je njezina obitelj jako uzbuđena zbog bebe.

"Tako je zabavno dovesti prvo unuče u našu obitelj, pogotovo zato što smo u ovom trenutku tako velika grupa", dodala je 34-godišnja Rumer. Ta skupina uključuje Louettine nove tetke, to jest sestre Rumer Willis, Tallulah i Scout Willis, zajedno s kćerima Heming i Brucea Willisa - Mabel i Evelyn.

"Prelijepa je!! Čestitamo, mama! ️ Dobrodošla na ovaj svijet, Louetta!!", napisala je Melanie Griffith. Obiteljska prijateljica Christie Brinkley se pak nadovezala: "Oh Rumer, tako sam sretna zbog tebe i zbog Louette. Ona je rođena u jednoj velikoj prekrasnoj obitelji!".

image

Scout LaRue Willis, Emma Heming, Rumer Willis, Demi Moore, Tallulah Belle Willis, Evelyn Willis i Mabel Willis

Michael Simon/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Rumer je sredinom ožujka organizirala tradicionalno darivanje u Los Angelesu okupivši svoje najbliže prijatelje i obitelj na posebnom druženju. Rumerina mama Demi bila je među prisutnima zajedno s Emmom Heming i sestrama Tallulah, Scout, Evelyn i Mabel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:28