ZOVE JU SVOJIM ANĐELOM

ROMANSA KOJA SE NE ZABORAVLJA Val Kilmer progovorio o vezi s Angelinom Jolie pa priznao: 'Nisam imao ozbiljnu djevojku barem 20 godina'

 
Angelina Jolie, Val Kilmer i Colin Farrell
 The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Zvijezda filmova "Top Gun" i "Vrućina", 60-godišnji Val Kilmer, u novoj knjizi "I’m Your Huckleberry" raspisao se o svojoj ljubavnoj vezi s kolegicom Angelinom Jolie (44). Upoznali su se na snimanju drame "Aleksandar Veliki" 2004. godine, a postali su par tek poslije premijere filma.

- Spasila me, spasila me od inferna ledene samoće... Spasio me anđeo, najveći od svih - Angelina...

Kad me ljudi pitaju kakva je ona, uvijek im kažem da je poput drugih žena i drugih zvijezda, ali još puno više... Angelina je još ljepša, još mudrija, još tragičnija, još čarobnija... Prizemljenija je od drugih...

Je li vrijedilo? Da. Uvijek vrijedi upoznati ljude koji zahtijevaju tjedne truda da bi ih uopće počeo razumijevati - napisao je Val u svojim memoarima, a prenosi The Mirror.

No njihova romansa ipak nije potrajala. Jolie je nedugo poslije počela snimati film "Gospodin i gospođa Smith" na čijem setu se zaljubila u kolegu Brada Pitta, koji je zbog nje ostavio tadašnju suprugu Jennifer Aniston.

A sam Kilmer nedavno se požalio kako već godinama vodi usamljenički život.

- Nisam imao ozbiljnu djevojku barem dva desetljeća. Zaboravio sam kako je to kad je čovjek u vezi - rekao je.

Getty Images
Val Kilmer i Angelina Jolie

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:09