KOURTNEY OPET MAMA

Rodio se još jedan mali Kardashian, a mi smo ih sve pobrojali: Znate li tko su London i Alabama?

Rockya su dočekali brojni braća, sestre, bratići i sestrične u širokoj obitelji Kardashian i Barker, a puno ime mu je Rocky Thirteen

Kourtney Kardashian i Travis Barker

 Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp,4cnrs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Stiglo je proširenje u veliku i slavnu Kardashian obitelj! Kourtney Kardashian (44) rodila je svoje četvrto dijete, piše Vanity Fair. Dječak Kardashianke i njezinog supruga Travisa Barkera dobio je ime Rocky i prvo je zajedničko dijete para, piše ET.

Glasine da beba stiže uskoro počele su kada je Kourtney primljena na Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu. Travis i Kourtney rekli su da im je želja da se beba rodi na Halloween, što je bilo u utorak, ali čini se da je beba stigla nekoliko dana kasnije, piše TMZ.

image

Kourtney Kardashian

Boohoo/splashnews/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Anonimni izvor blizak obitelji za People potvrdio je da se mali Rocky rodio jučer, 4. studenog. Puno ime bebe je Rocky Thirteen Barker, prenosi TMZ. O imenu sina prvi put je govorio tata Barker srpanjskoj epizodi „Complex‘s GOAT Talks”.

„Sviđa mi se Rocky Thirteen. To je ime koje mi prolazi kroz glavu u zadnje vrijeme. Rocky George svirao je gitaru za Suicidal Tendencies”, referirao se tada budući otac na kultni punk band.

Velika obitelj

Rocky je ušao u široku obitelj, uključujući nekoliko desetljeća stariju braću i sestre. Barker ima dvoje djece s bivšom ženom Shannom Moakler: sina Londona (20) i kćer Alabamu (17). Također je očuh Atiani De La Hoya (24) koja je Moaklerina kćer iz prethodnog braka s boksačem Oscarom De La Hoyom. S druge strane, mama Kardashian ima kćeri Reign Aston (8) i Penelope Scotland (11) i sina Masona Dasha (13) iz prethodne veze s medijskom osobom Scottom Disickom.

Rocky u obitelji sa strane Kardashiana ima brojne rođake, od tete Kim Kardashian tu su djevojčice North (10) i Chicago (5) te dječaci Saint (7) i Psalm (4). Rockyeva teta Khloe ima s Tristanom Thompsonom dvoje djece, kći True i sina Tatuma. Rob Kardashian Rockyev je ujak, a s Blac Vhynom ima kćer Dream (7).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 16:23