‘DRUGAČIJI TATA‘

Rod Stewart dijeli savjete 16-godišnjem sinu: ‘Zadrži ga u gaćama, nemoj biti kao ja‘

Alistair je model i nedavno je potpisao ugovor s markom luksuzne odjeće Palm Angels te postao zaštitno lice njihove nove kampanje

Sir Rod Stewart

 Suzan Moore/Pa Images/Profimedia/Suzan Moore/pa Images/profimedia

Sir Rod Stewart upozorio je svog 16-godišnjeg sina Alistaira da "ne ide njegovim koracima i ne postane roditelj-tinejdžer", prenosi Daily Mail.

Legendarni roker, koji je kćer Sarah Steeter dobio kad mu je bilo samo 17 godina, objasnio je svom sinu da mora "zadržati onu stvar u svojim hlačama". Otac osmero djece otkrio je to u australskoj emisiji "The Project" i priznao da njegov "zgodni sin" vjerojatno nije poslušao njegov mudar savjet. Naime, Alistair je model i nedavno je potpisao ugovor s markom luksuzne odjeće Palm Angels te postao zaštitno lice njihove nove kampanje.

image

Penny Lancaster, Rod, Kimberly i Sean Stewart

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevač je otkrio kako mu je biti u ulozi roditelja unatoč ovim njegovim savjetima.

- Imam osmero djece pune ljubavi kojoj nije neugodno biti viđena sa mnom. Zapravo je suprotno. Čak me i pitaju "tata, hoćeš li izaći večeras s nama?", - otkrio je Stewart.

- Moji sinovi posuđuju moju odjeću. To ja sa svojim ocem nisam mogao jer mi je tata bio vodoinstalater - rekao je 77-godišnji pjevač.

Nastavio je govoriti kako mora biti "drugačiji tata" svakom od svojih potomaka, s obzirom na to da se toliko razlikuju u dobi.

- Najstarija ima 50-ak godina, da. Jako su ponosni na mene i ja sam jako ponosan na njih - rekao je Stewart.

S trećom suprugom Penny ima dva sina, Allistaira te 11-godišnjeg sina Aidena. Pjevač je i otac 43-godišnje Kimberly, 42- godišnjeg Seana, 35-godišnje Ruby, 30-godišnje Renee i 28-godišnjeg Liama ​, kao i 59-godišnje Sarah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:47