ŠOKANTNO PRIZNANJE

Robbie Williams: ‘Na vrhuncu slave nad glavom sam imao plaćenog ubojicu‘

‘Imam tjeskobu i ne volim susrete sa strancima‘ - priznaje slavni pjevač

Robbie Williams

 Alexander Nemenov/AFP

Britanski glazbenik Robbie Williams u razgovoru za Mirror je otkrio da je u jednom periodu svoje karijere bio meta plaćenog ubojice i to na vrhuncu svoje slave.

"Nikad nisam ovo rekao, ali nad glavom sam imao plaćenog ubojicu. Nikada o tome nisam javno govorio. Nestalo je. Imam prijatelje. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni", objasnio je pjevač.

"U jednom trenutku svog života bio sam nevjerojatno poznat. Poznat u stilu Michaela Jacksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u boy bandu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru. Prodao sam 80 milijuna albuma, držao rekord u broju prodanih ulaznica u jednom danu za turneju", dodao je.

Robbie je nastavio razgovarati o tome kako se bori s pažnjom koja dolazi sa slavom superzvijezde i kako se s tim pomirio tek posljednjih godina.

image

Robbie Williams i Ayda Williams

Ken Mckay/itv/Shutterstock

"Ekstremna slava i izuzetan uspjeh susreću se s anksioznošću, depresijom i mentalnim bolestima. Postoji nekoliko nivoa slave i šta ona čini vama. Želim ići na normalna mjesta na koja ne mogu ići jer me ljudi žele ubiti. Potrebno je neko vrijeme da se osoba pomiri s time", rekao je.

Robbie, koji sada živi u Los Angelesu i ima četvero djece sa suprugom Aydom Field (42), opisao je kako je njegovu anksioznost pogoršala njegova slava.

"Imam tjeskobu i ne volim susrete sa strancima, a stranci me žele upoznati i neugodno mi je zbog toga. Razmišljanje o tome mi zapravo izaziva tjeskobu. To je okidač", izjavio je pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:43