NEKADAŠNJI PAR

Rijedak susret bivših ljubavnika: Godinu dana nakon prekida uspjela mu je izmamiti osmijeh na vječito smrknuto lice

Prema videu koji je podijelio Vogue, reper je pozdravljao nekoliko manekenki iza pozornice kada je zagrlio svoju bivšu djevojku

Screenshoot s Instagrama

 Instagram/Vogue

Američki reper Kanye West i ruska manekenka Irina Shayk snimljeni su na Burberry reviji tijekom Tjedna mode u Londonu gotovo godinu dana nakon što su prekinuli.

Prema videu koji je podijelio Vogue, kontroverzni reper (45) pozdravljao je nekoliko manekenki iza pozornice kada je zagrlio svoju bivšu djevojku (36).

- Imam te!, rekla je manekenka reperu kroz smijeh prije nego što je prešao na razgovor s Bellom Hadid, Stellom Maxwell, Erykah Badu i kreativnim direktorom Riccardom Tiscijem.

West je kasnije iskazao podršku Shayk kada je na storyju svoga Instagram profila objavio snimku nje kako šeće pistom.

image

Screenshoot s Instagrama

Instagram/Kanye West

Kratki susret bio je jedan od rijetkih u kojima je bivši par viđen zajedno otkako su se razišli u srpnju 2021. Glasine o njihovoj romansi počele su se pojavljivati u lipnju te godine kada je par viđen u Francuskoj, na proslavi njegova 44. rođendana.

Međutim, dva mjeseca kasnije, stvari su se brzo izjalovile kada je manekenka odlučila da bi bili bolji kao prijatelji.

- Sviđa joj se kao prijatelj, ali ne želi vezu s njim, rekao je tada jedan izvor za Page Six.

Iako manekenka svoje veze drži podalje od očiju javnosti, West je na društvenim mrežama progovorio o svom odnosu s bivšom suprugom i reality zvijezdom Kim Kardashian nakon njihova razvoda.

Ranije ovoga mjeseca, reper se oglasio na društvenim mrežama gdje je prozvao reality zvijezdu zbog njezina roditeljstva.

Bivši par razmijenio je tekstualne poruke u kojima je on tvrdio da nema utjecaja na obrazovanje njihovo četvero djece, a poruke je podijelio na svom Instagramu profilu.

West je kasnije otkrio da su on i Kardashian u boljim odnosima i od tada se ispričao zbog dodavanja nepotrebnog ‘stresa‘ reality zvijezdi.

- Ovo je majka moje djece i ispričavam se za svaki stres koji sam izazvao, čak i zbog svojih frustracija, jer me Bog poziva da budem jači, rekao je u emisiji Good Morning America.

Bivši bračni par dijeli četvero djece: devetogodišnju North, šestogodišnjeg Sainta, četverogodišnju Chicago te trogodišnjeg Psalma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:57