KONAČNO OBJAVILA

Rihanna otkrila ime svog sinčića: Tajila ga je punih godinu dana, sada je pokazala rodni list

Ekskluzivna kopija potvrde o rođenju navodi poznato ime, a ono je povezano čak i s ocem djeteta

Rihanna i A$AP Rocky

 Primepix/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Primepix/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon što je to držala u tajnosti skoro godinu dana, popularna pjevačica Rihanna je konačno otkrila ime svog malog sina. Naime, DailyMail je ekskluzivno dobio kopiju potvrde o rođenju malog dječaka, otkrivajući da se zove RZA Athelston Mayers.

Za dijete koje 35-godišnja superzvijezda ima s reperom A$AP Rockyjem, vjeruje se da je dobio ime u čast producenta i repera RZA, vođe legendarnog Wu-Tang Clana, američkog hip hop kolektiva osnovanog 1992. godine.

image

Rihanna i sinčić RZA

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Rihanna je potajno predstavila ime dječaka tako što je nosila odjeću koja predstavlja slavni Wu-Tang Clan, koji čine RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa i pokojni Ol‘ Dirty B**tard. Obožavatelji su nedavno nagađali da bi se dječak mogao zvati Noah, no bilo je malo naznaka njegovog pravog imena.

image

Wu-Tang Clan

Tbm/United Archives/Profimedia/Tbm/united Archives/profimedia

Naime, potvrda o rođenju pokazuje da je RZA dobio očevo srednje ime "Athelston". Međutim, Rockyjevo srednje ime je ranije bilo navedeno na više prodajnih mjesta kao "Athelaston". Potvrda o rođenju također pokazuje da je RZA rođen u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu.

Podsjetimo, jedan od nedavnih Rihanninih nagovještaja "tajnog" imena njezina sina bio je 5. travnja, kada je viđena kako nosi dječaka dok je nosila crnu majicu s logom Wu-Tang Clana. Zanimljivo, otac djeteta, svakako je obožavatelj, jer je prethodno surađivao s Raekwonom iz spomenute rap grupe na pjesmi "Fly International Luxurious Art" iz 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:42