PRVA ISPOVIJEST

Ricky Martin konačno progovorio o optužbama da je bio u vezi s nećakom: ‘Bolno i razarajuće!‘

Pjevač je javno tvrdio da njegov nećak pati od mentalnih problema

Ricky Martin

 Afp/Profimedia/

Završio je mjesec iz pakla Rickyja Martina. Podsjetimo, nećak je slavnog pjevača optužio da su bili u vezi, a cijeli slučaj je završio na sudu. Međutim, optužbe su odbačene i Martin je konačno mogao izaći u javnost sa svojom pričom.

Slavni pjevač objasnio je u videu zaštom ranije ništa nije govorio, unatoč tome što je njegov tim oštro poricao tvrdnje.

- Dva tjedna nisam se smio braniti jer sam slijedio proceduru. Naime, zakon me obvezuje da ne govorim dok ne dođem pred suca, rekao je 50-godišnji Martin.

Pjevač popularne pjesme ‘Livin‘ La Vida Loca‘ bio je spreman svjedočiti, ali je njegov 21-godišnji nećak, Dennis Yadiel Sanchez, na kraju povukao svoje optužbe.

Martinovi odvjetnici rekli su za Page Six da je tužitelj ‘potvrdio sudu da je njegova odluka o odbacivanju slučaja bila samo njegova, bez ikakvog vanjskog utjecaja ili pritiska, a tužitelj je potvrdio da je zadovoljan svojim pravnim zastupanjem u toj stvari.

image

Ricky Martin

Afp/Profimedia/

Sanchez, koji je sin Martinove polusestre Vanesse Martin, ranije je tvrdio da su on i pjevač bili u sedmomjesečnoj vezi te da ga je pjevač uhodio u njegovoj kući nakon što su prekinuli prije dva mjeseca.

U novom videu, pop zvijezda je izrazila olakšanje zbog odbacivanja slučaja, ali je također primijetio koliko je to utjecalo na njega i živote njegovih voljenih u proteklih nekoliko tjedana.

- Hvala Bogu da se pokazalo da su ove tvrdnje lažne, ali reći ću vam istinu, bilo je tako bolno i razarajuće za mene, za moju obitelj i moje prijatelje. Ne želim ovo nikome, rekao je.

Pjevač je nazvao Sanchezove tvrdnje "glupostima", ali čini se da se ne ljuti na svog nećaka, za kojega su on, njegov tim i polubrat, Eric Martin, javno tvrdili da pati od mentalnih problema.

- Želim mu sve najbolje i želim da nađe pomoć kako bi mogao započeti novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću i da ne povrijedi nikoga drugoga, rekao je Martin.

Otac četvero djece, koji je u braku s umjetnikom Jwanom Yosefom od 2017., tada je rekao da mu je sada prioritet ‘oporaviti se‘ i da to planira učiniti kroz glazbu.

image

Jwan Yosef i Ricky Martin

Paul Smith/Alamy/Alamy/Profimedia/Paul Smith/Alamy/Alamy/Profimedia

- Jedva čekam vratiti se na pozornicu. Jedva čekam vratiti se pred kamere i zabavljati, što je ono što najbolje znam, istaknuo je.

Martin će u petak i subotu biti domaćin koncerta Hollywood Bowl u Los Angelesu, kako piše na njegovom Instagram profilu.

Dobitnik Grammyja zaključio je svoju poruku zahvalom svim svojim podržavateljima, uključujući svoju obitelj i obožavatelje.

- Nemate pojma kakvu ste mi snagu davali svakim komentarom koji ste napisali na društvenim mrežama. Želim vam ljubav i svjetlost, a mi dolazimo, s istom snagom i strašću. Bog vas blagoslovio, poručuje pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 16:53