INCIDENT NA KONCERTU

Reper usred nastupa pozvao obožavateljicu na binu: Uslijedilo guranje i udaranje, osiguranju vikao ‘Držite je!‘

Naizgled, reper je tražio svoj tim osiguranja da tuku spomenutu obožavateljicu

Chrisean Rock i Blueface

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Reper Blueface pod naletom je žestokih kritika na internetu nakon što se pojavio video na kojem se vidi kako dovodi obožavateljicu na pozornicu samo da bi je pogurnuo prema svom osiguranju i vikao: "Držite je!". Naizgled, reper je tražio svoj tim osiguranja da tuku spomenutu obožavateljicu jer je navodno bacala led na pozornicu.

image

Blueface na pozornici

Dd1/Zuma Press/Profimedia/Dd1/zuma Press/profimedia

Incident se dogodio na klupskom događaju koji je reper iz Los Angelesa vodio zajedno sa svojom bivšom djevojkom Jaidyn Alexis. Prema izjavama raznih ljudi na društvenim mrežama koji su prisustvovali događaju, Alexis je optužila ženu da ju je gađala ledom, no bacanje leda ne može se vidjeti ni na jednom videu koji kruži društvenim mrežama.

image

Blueface tijekom koncerta

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Isječci pokazuju kako zaštitari pridržavaju Alexis dok žena poriče da je išta bacila. Doduše, nije poznato je li žena prijavila policiji incident, piše Daily Mail.

S druge strane, 26-godišnji Blueface trenutno je na uvjetnoj kazni zbog svađe koja se dogodila u striptiz klubu u Las Vegasu u studenom 2022. godine, a u kojoj je prvotno optužen za pokušaj ubojstva. Optužba se kasnije svela na tjelesne povrede i pucanje iz vatrenog oružja.

Nadalje, samo osam mjeseci prije nego što je uhićen zbog pucnjave u Las Vegasu, reper je uhićen u Los Angelesu zbog posjedovanja skrivenog vatrenog oružja. Navodno je i tada vozio, iako mu je vozačka dozvola bila oduzeta.

Inače, Jaidyn i reper su počeli izlaziti u srednjoj školi, tvrde strani mediji. Imaju dvoje djece, dječaka Javaugha i djevojčicu Journey. Blueface je prethodno bio u vezi s Chrisean Rock, koja im je prošli mjesec rodila sina.

image

Policijska snimka Bluefacea nakon uhićenja 2022. godine

Handout/Getty Images/Profimedia/Handout/getty Images/profimedia

Reperu je najuspješniji singl remiks pjesme "Thotiana" s Cardi B i YG, a pjesma je zauzela osmo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. Svoj debitantski studijski album "Find The Beat" objavio je 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:26