PROBLEMI NA SNIMANJU

Redatelji Netflixova dokumentarca o Sussexima u potpunosti zbunjeni: ‘Harry i Meghan proturječe sami sebi‘

Sveobuhvatna dokumentarna serija bit će, navodno, objavljena na Netflixu početkom prosinca ove godine

Meghan Markle i princ Harry

 Toby Melville/Afp

Dokumentarna serija princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle debitirat će na Netflixu početkom prosinca, ali još uvijek postoji mnogo problema.

Izvori za Page Six kažu kako su Netflix i redatelji serije bili zbunjeni određenim komentarima koje je Harry napisao u svojim nadolazećim memoarima jer su potpuna suprotnost onome što su on i Meghan govorili pred kamerama.

- Puno toga u dokumentarcu proturječi onome što je Harry napisao pa je to bio problem. Tada su Harry i Meghan uputili zahtjeve snimateljima da se izmijeni sadržaj koji su sami snimili za taj projekt, rekao je.

Sussexovi su željeli da se Netflixova dokumentarna serija objavi tek sljedeće godine, ali čelnici Netflixa inzistirali su da se to mora dogoditi nakon pete sezone serije ‘Kruna’ koja kreće 5. studenog.

Vjeruje se da su vojvoda i vojvotkinja puno pričali o članovima kraljevske obitelji, uključujući princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton te kralja Charlesa III. i njegovu suprugu Camillu, a sada su navodno nešto od toga htjeli izmijeniti.

Naime, projekt moraju završiti što prije jer Netflixu treba vremena za uređivanje i prijevode na druge jezike.

- Netflixu treba nekoliko mjeseci da odradi formatiranje i sinkronizaciju, titlove i audio - sve te stvari koje mu omogućuju pokretanje na platformi, kaže Netflixov izvor za Page Six.

U međuvremenu, Netflix je također na meti kritika zbog medijskih natpisa da će ‘Kruna‘ sadržavati scene princa Phillipa i njegove afere s bliskom prijateljicom Penny Knatchbull, što neki smatraju neukusnim zbog nedavne smrti kraljice Elizabete II.

- Ovo je okrutno smeće, kaže kraljičin bivši tajnik Dickie Arbiter za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:29