TUŽAN I BEZVOLJAN

Reality zvijezda slavi zaruke, a njezin bivši tuguje: ‘Poludio je, a svakog trena bit će još gore‘

Iako ga je bivša partnerica ostavila prije više od pet godina, reality zvijezda trenutno proživljava teško razdoblje.
Scott Disick
 Instagram/profimedia

Za reality zvijezdu Scotta Disicka bivša partnerica Kourtney Kardashian zauvijek će, čini se, biti tiha patnja. Kako je otkrio izvor blizak bivšem paru za E! News, izgleda da je Scottu teško pala vijest o zarukama njegove bivše partnerice i majke njegovo troje djece s bubnjarem benda Blink 182, Travisom Barkerom.

Izvor otkriva da je Scott Disick 'znao da će se to dogoditi' jer ga je obitelj Kardashian-Jenner 'ranije upozorila na to'. To je Scottu malo ublažilo njegovu bol, ali je i dalje 'jako tužan i bezvoljan zbog te vijesti'. Iako je s Kourtney prekinuo prije više od pet godina, trenutno proživljava teško razdoblje. "Scott je poludio. Jako mu je loše i samo je pitanje trenutka kad će mu postati još gore", otkrio je izvor za Page Six.

Scott i Kourtney zaljubili su se 2006. godine, a zajedno su bili više od 10 godina te su dobili troje djece - sinove Masona i Reigna te kćer Penelope. Nikada se nisu vjenčali. Njihov prekid bio je konačan 2015. godine, kada je Kourtney ostavila Scotta na Dan nezavisnosti. Uzrujalo ju je njegovo ponašanje, a blizak izvor otkrio je da je 'Kourtney uvijek čuvala leđa Scottu i bila na njegovoj strani, no sada kada su dobili troje djece više ne može trpiti njegovo ponašanje'.

"Njemu će uvijek biti stalo do Kourtney. Ona je majka njegove djece i nitko se ne može usporediti s tim", dodao je drugi izvor. Upravo zbog toga u svijetu poznatih i slavnih kruže glasine da Scott nakon što je saznao za zaruke poznatog para 'ne želi razgovarati s Kourtney' te izbjegava nju i Travisa Barkera.

"On će zauvijek biti dijelom obitelji Kardashian, no teško mu je biti blizu Kourtney i Travisa", objašnjava izvor.

38-godišnjak je također jednom prilikom slao poruke njezinu bivšem dečku Younesu Bedjimi u kojima je komentirao Kourtney i Travisa. "Je li ova ženska u redu!??? Brate, što bi ovo trebalo biti? Usred Italije?", upitao je Scott Younesa u poruci, uz koju mu je poslao i fotografiju na kojoj se Kourtney i Travis strastveno ljube.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:06